pondělí 23. srpna 2010

Zjistila jsem....







Blíží se  konec prázdnin a začátek školy. Moc se netěším, protože tam nikoho nebudu znát a budu se zase muset se všemi seznámit. Ale aspoň začnu "s čistým štítem". Jak se těšíte do školy vy?
Díky blogu už jsem navázala i pár "skoro přátelství", což je fajn. Na to, že jsem tady ani né měsíc mě všechny vaše komentáře a aktivity moc těší.
Dále jsem zjistila, že můj šatník má jisté "mezery". Na podzim nejsem vůbec připravená. Mám 3 trička s dlouhým rukávem (z toho mi sluší ale jen jedno), můj baloňák taky vypadá trochu "ošuntěle", a moje kožená bunda nejde zapnout. Taky moje milovaná Sisley taška do školy už by potřebovala vyměnit. 
Poslední zjištění je, že jsem asi závislá na časopisech, protože kdykoliv jdu do trafiky pro cigarety, sáhne má ruka po časopise. Brzy mě to asi zruinuje (jak cigarety, tak časopisy), ale neumím si pomoct.
A na závěr pár fotek :)

Pohodní nadevše:)

Facebook - Minimalist Lady


7 komentářů:

  1. Bud ráda, že jdeš na novou školu, mě čeká ještě 2 roky stále ta samá, kde to nesnáším. Jednak školu a druhá kapitola jsou děcka, měla jsem štěstí na ten největší hnus snad v celé republice a to vážně nepřeháním...
    A to deš na výšku nebo kam?

    OdpovědětVymazat
  2. jdu na vyšší odbornou. já jsem střední školu, kam jsem chodila dlouho nesnášela a teď jsem ráda, že jsem tam vůbec mohla chodit :) s těma lidma je to občas těžký, znám to :)

    OdpovědětVymazat
  3. já už bych popravdě taky radši přeskočila celou střední .. a to mě na ní čekaj ještě 3 roky. Nemůžu si stěžovat na školu, ale děcka .. to už je horší . Není tam tka nějak nikdo, s kým by si člověk rozuměl .. No co.

    Jinak ten outfit mi přijde už jen od pohledu děsně pohodlňoučký ;)

    OdpovědětVymazat
  4. :) jj, taky jsem to zažila a ted už jsem rok na nové vysoké a zvykla jsem si, ale tak na vysoké je větší individualita a volnost, snad se ti bude dařit, taková hezká holka si jistě najde rychle přátele :) jo a abych nezapomněla, ty první černobílé fotečky jsou moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  5. To tricko s nariasenymi rukavmi je krasne:)
    Podla mna je to super dakedy ked potrebujes zmenu zacat s cistym stitom, u mna to uz za tento zivot hrozi len v praci:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já Ti nevím, jestli se do školy těším, nebo ne.. Jdu taky na novou školu, těším se že poznám nové lidi, na druhou stranu ale nevím, co od toho čekat. A taky mě trochu děsí ta úplná samostatnost:D
    Na všech těch fotkách Ti to vážně hrozně moc sluší! Krásná dáma:)

    OdpovědětVymazat
  7. Katy:já se taky těším na nové lidi..no uvidím. a se samostatností naštěstí nemám problém, už nějakou chvíli bydlím sama s přítelem, takže samostatnost mě neděsí. a jinak opět děkuji za krásný komentář:)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!