úterý 24. srpna 2010

Trendyyyy

  • Leopardí vzor - najdete ho úplně na všem, od kalhotek po kožich. Také je v různých barevných kombinacích
  • Kožešina - kdo viděl něco z kolekce Chanel, jistě ví, že kožešina letos vládne. Můžete si pořídit kožešinovou tašku, nebo i kalhoty (ale prosím!!!, kožešinové kalhoty si nepořizujte)
  • Šedá, béžová, černá - a nejlepší je kombinace všech těchto barev dohromady. Hlavním trendem jsou šedé nehty (v H&M seženete šedý lak a věřím, že půlka  z vás ho už má). Ať žijí všichni, kteří jsem rádi nenápadní
  • Rudá - rudá pusa, rudé nehty. Nestárnoucí klasika
  • Květinové vzory - jsou s námi celý rok, jen teď už by neměly tak veselé
  • Kozačky nad kolena - pokud máte kilometrové nohy, tak si je pořiďte. Pokud máte krátké nohy, vůbec se na extra vysoké kozačky nedívejte (to si radši pořiďte legíny a kotníkové boty ve stejné barvě)
  • Džinové košile - ty se tady budou ještě nějakou chvíli nosit. A víte k čemu se taková džínová košile NEJMÍŇ hodí? K džínám :)
  • Styl 50. let - jednoduše řečeno - úplé triko, "áčkovou" nebo pouzdrovou sukni a čistě ženský styl je na světě
  • Pánský styl - kostýmek, klobouček a hlavně podpadky 
  • A dále: velké náhrdelníky, blbosti s cvočkama, drdoly, husté obočí, kouřové líčení, hodně tvářenky
Necháváte se ovlivňovat trendy? 
Který z těchto se vám nejvíc líbí/nelíbí?
Mě vyhovuje jenom jeden - a to barvy šedá, béžová a černá :) Mám totiž nejvíc oblečení v těchto barvách, leopard a kytičky moc neznám:)

ps. letošní trendy si docela odporují, když například uvážíte "styl 50. let", který je čistě ženský a oproti tomu "pánský styl", kterému ženskost moc neříká. Aleje to skvělé, protože si každý příjde nasvé:)



4 komentáře:

  1. Styl 50.let miluju už dlouho takže super!.. a taky mě zaujaly šedé nehty.. ale půjdu do nich až na podzim, zatím užívám letní barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  2. máš pravdu, je třeba užít si barev, dokud je čas :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji za shrnutí- něco takového jsem hledala:)
    Mně to všechno docela sedne! Jsem hrozně ráda že zůstává červená pusa, kterou jsem si ještě nestihla úplně užít a červené nehty, kterých se zas nehodlám zbavit:)Kožešina ,tvářenka a jsem nadšená z hustého obočí-jestli se mi totiž něco fakt příčí, je to jedna řada chloupků, kterou si některé slečny nechávají nad očima.
    Oproti tomu šedý lak není moje parketa(mám raději hodně výrazné nehty) a pánský styl mi taky moc nesedí.
    A strašně mě štvou ty moje krátký nohy, protože kozačky nad kolena vypadají na modelkách úžasně:(

    OdpovědětVymazat
  4. děkuji tohle shrnutí je báječné : )
    já nejsem zase moc fanynka leopardího vzoru, přijde mi prostě .. moc všude :D líbí se mi kouřové líčené, černá + šedá + béžová - tyhle barvy miluju a nosila jsem se i přes doby, kdy byly trendy neony a podobně .. mrzí mě, že si nemůžu dovolit kozačky nad kolena, budu to hold muset oželet .. výrazný náhrdelníky a cvoky miluju, stejně tak saka .. takže já jsem spokojená :DD B-)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!