středa 11. srpna 2010

Tak různě....

  • Marc Jacobs se rozhodl, že bude vyrábět své modely i v čísle 42 a víc. Konečně se pořádný návrhář rozhodl k tak razantnímu kroku, jako je šít oblečení i pro "větší" ženy.
  • A jinak co je teď velkým trendem? Podle všeho klobouky a vintage tašky (nejlevnější varianta je navštívit babiččinu skříň, tam se to bude vintage kabelkami jenom hemžit). A klobouky jsou skvělým doplňkem, vždycky jsem si nějaký přála, ale nikdy mi má peněženka ani brněnské obchody nedovolily si nějaký koupit.
  • Půjčovna značkových kabelek. Nevím co si o tom myslet. Asi je to krásný pocit, půjčit si na den, týden či měsíc chanelku, ale další můj pocit je, že kdybych už si nějakou z těch kabelek půjčila, asi bych se mi to líbilo, ale taky by se na mě všichni dívali stylem "to určitě nemá originál, kde by na to vzala..." a já sama bych se cítila špatně,že podvádím. O značkových kabelkách si myslím jedno - až na to budu mít, tak si to koupím. Půjčovat si drahou kabelku mi připadá trochu pod úroveň. V česku se musí každý ukazovat s tím, že má značkové triko, kalhoty, boty, kabelku.... a já tohle neuznávám. Radši si koupím spoustu věcí za trochu peněz, než jednu kabelku za spoustu peněz. Ale říkám jedno - až na to budu mít, jdu do toho. (Ve skrytu duše doufám, že to bude brzy....) http://www.luxurybags.cz/

4 komentáře:

  1. já osobně nemam ráda půjčovny kabelek.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. no a jestli bude Marcova 42 tak jako hmkova 38, ta to potes teda:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám z českého, dokonce brněnského HaM klobouk už přes rok, ve stylu Agynes. Druhý z FaF, spíše elegantní, veliký bilý.
    A Tebe dokonce znám od vidění z Brna:)Docela mě překvapil Tvůj výrok, že češi ukazují značky, ne že by se mi Tvůj styl nelíbil, ale za dob libímseti, si také dost značky prezentovala a čím víc pepe/guess tím líp .)

    OdpovědětVymazat
  4. Od dob líbimseti uplynulo spoustu let:) už mi není 15 a dávno jsem změnila názor. Teď na mě značku uvidíš jednou za rok.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!