pátek 20. srpna 2010

Něco o minimalist lady

Takovéto články se spíše píšou na samém začátku bloggování, ale já vám chci o sobě něco napsat, a napadlo mě to právě teď.
Je mi 19 let, narodila jsem se v Ostravě, 4 roky jsem studovala na Vsetíně a momentálně bydlím se svým přítelem v Brně. Celý můj život se točil kolem módy a kosmetiky. Malovat jsem se začala ve 4 třídě (začalo to stíny, řasenkou a lesky na rty, postupně přibývalo make-upu, tvářenky a ostatních vymožeností). Malovat jsem se naučila díky mé mamince, která vždycky ráno vstávala do práce a malovala se a já ji pozorovala a naučila jsem se spoustu triků. S oblečením to bylo podobně. Taky jsem vždycky sledovala mamku, co si obléká, co s čím kombinuje a tak nějak to celé moje šílenství začalo.
Od mala jsem listovala módními časopisy, dívala jsem se v televizi na přehlídky a pozorně jsem venku ve městě sledovala lidi a jejich styl. Každý týden jsem s mamkou vyrážela na nákupy (měly jsme stejné velikosti, takže jsme si oblečení navzájem půjčovaly - to se vždycky hodí), kupovala jsem haldy oblečení, ale upřímně - neměla jsem styl. Ten ke mě přišel až časem. Vždycky jsem měla představu, jak se chci oblékat. Ryze ženský  a elegantní styl. Ten se mi naštěstí podařilo vytvořit, a získala kamarádi mi začali říkat "Lady Elis".
Díky této přezdívce vzniklo kus názvu mého blogu. A minimalist znamená minimalistický, a tento styl se mi velmi líbí. Nejsem na přeplácané věci, vzory, obrázky a spousty doplňků. Většinou volím velmi jednoduché outfity, mám ráda šátky, náušnice a prstýnky, a vždy se je snažím skloubit dohromady tak, aby celý model vypadal jednoduše, nenuceně a nepřeplácaně. Vždy jsem se také snažila vymyslet si vhodný účes, protože špatný účes k hezkému outfitu velmi kazí dojem. Teď si zrovvna nechávám vlasy zase narůst dlouhé, takže nemůžu nic moc vymýšlet s mým špatným střihem. Ale vím, že když si k večerním šatům vezmu culík, vypadá to jako nedbalá elegance vhodná na diskotéku, když si ovšem udělám drdol, můžu jít klidně i na ples.
Proč jsem vůbec začala s blogováním? Jak je již uvedeno, móda mě zajímá odmalička. Vytvořila jsem si takový blog, který bych s radostí četla kdykoliv bych měla čas - takový módní mišmaš. Kosmetika, inspirace, vlastní názory, outfity, zajímavosti z módy. Tady na mém blogu je všechno, co zajímá mě, proto doufám, že vás můj blog baví stejně jako mě baví sem přispívat.
Ps. Takovéto dlouhé články už radši psát nebudu, nechci vás unudit čtením :)

3 komentáře:

  1. Náhodou mě tyhle články moc baví :) , vždycky se dozvím něco o blogerce , jak o sobě smýšlí a jak sama sebe vnímá. Moc zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám taky teprve v plánu napsat nějaký článek o sobě.. dřív to asi ani nemělo cenu, když jsem na začátku neměla vůbec čtenáře :)
    Jinak jsem ráda, že jsem tu konečně našla nějakou brňačku a nebudu si muset číst typy na nákupy od lidí z daleka :)

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem taky ráda, že jsem našla nějaké bloggerky z Brna:)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!