úterý 10. srpna 2010

Mých 10


Dneska vám chci představit všechny mé oblíbené kosmetické produkty. Jsou to opravdu ty, které bych s klidným svědomím doporučila všem. Nejsou drahé, a výsledky jdou opravdu poznat.
  1. L´oreal hloubkově čistící gel
    Tohle speciální kolečko vyčistí všechny póry. Já je mám rozšířené, a už po pár dnech šlo poznat, že se póry stáhly. Stačí si čistit obličej opravdu jen 30s denně, a výsledek poznáte už za 3 dny
  2. Avon clearskin profesional
    Tohle je sada 3 produktů (hloubkově čistící peeling, čistící tampónky, pleťová emulze proti akné), které obecně pomáhají proti akné. Já jsem nikdy akné neměla (když  pominu těch pár pupínků, které mi občas naskočí), ale tyhle produkty opravdu vyčistí pleť do hloubky. Pro citlivou pleť to asi nebude moc vhodné, myslím že by hlavně čistící tampónky s kyselinou salicyovou mohly způsobit podráždění. Já tyto produkty používám aspoň 3x týdně, a pomáhají mi předcházet akné a všemožným pupínkům
  3. Bioderma sensibio H2O čistící pleťová voda
    Myslím, že jsem měla štěstí, že zrovna tahle pleťová voda byla jednou dárkem k mému oblíbenému časopisu Elle, jinak bych se o ní asi nikdy nedozvěděla. Nemám citlivou pleť, ale občas (zvláště v zimě), začne být má pleť napnutá a začervenalá. Proto jsem tuto vodu zkusila a opravdu šly vidět výsledky. V poslední době ji používám také k odličování, protože odlíčí vážně všechen make-up
  4. (zleva) Essence sada na úpravu obočí, řasenka Avon supermagnify, řasenka Maybelline XXL curl power, oční linka Essence black mania
    Sada na úpravu obočí - levná a úžasná. Jsou tam dva obstíny - světle a tmavě hnědá (já už světlou vypotřebovala). Sada obsahuje štěteček na navášení a také 3 šablony, díky kterým si můžete "nakreslit" jaké obočí si vyberete (šablony já nepoužívám, takže nevím jaký je s nimi výsledek)
    Řasenka Supermagnify - já jako avon lady, jsem tuhle reklamou vychvalovanou řasenku musela vyzkoušet a jsem vážně spokojená. Řasy krásně rozdělí a prodlouží
    Řasenka XXL curl power - tuhle řasenku používám už asi 3 roky, jsem s ní opravdu spokojena a můžu ji vychvalovat donekonečna, protože řasy krásně natočí a zvýrazní (pro nejlepší efekt používám Supermagnify i XXL curl power, protože pak mám řasy zvýrazněné, natočené, rozdělené - prostě dokonalé)

  5. Paleta stínů Avon Quatro, odstín  Tigers Eye
    Já si oči pokaždé stínuji, a tato paleta mi v tom krásně pomáhá.
  6. Essence bronzing pearls
    Tyto tónovací perličky dodají obličeji krásný zlatavý nádech. Hold, i my sněhurky chceme občas vypadat opáleněji aspoň  v obličeji :)
  7. Bourjois třpytivé tělové mléko
    Skvělé na léto, zanechá na těle miliony třpytek, takže se na sluníčku krásně třpytíte
  8. Syoss heat protect
    Pokud si žehlíte vlasy jako já, tj. každý den, je dobré používat nějaký ochranný sprej, aby se vám vlasy nepoškodily. A já mám ráda právě Syoss. Nikdy jsem neměla vlasy z žehlení nijak poničené ( a to možná díky tomuhle spreji)
  9. GOT2BE transformer
    Toto je pasta na vlasy. Je dobrý na krátké vlasy, když se snažíte vytvořit nějaký kreativní účes a chcete, aby vám vydržel aspoň celý den. Já mám docela dlouhé vlasy, a tak tuhle pastu používám, když si dělám culík a dávám si vlasy "dozadu", a chci aby byly dobře "přilepené" a držely. A taky že drží.
  10. Freeman kaolinová pleťová maska
    Maska z kaolinového jílu, avokáda, ovsa a vitamínu E. Čistí  a stahuje póry, odstraňuje přebytečnou mastnotu a nečistoty.

6 komentářů:

  1. Moc dobrý výběr. Ten čistící gel od lorealu chci taky vyzkoušet, tak dle tvých rad a zkušeností si ho asi pořídím :).

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem s ním spokojená, tak snad budeš taky:)

    OdpovědětVymazat
  3. ... týjo o tom gelu od Loreal už uvažuji delší dobu. Mmmm že bych si ho koupila? :D
    To třpytivé mléko musí být skvělé ... na to jsem zatím ještě nikde nenarazila ... určitě se po něm mrknu :)))

    OdpovědětVymazat
  4. jako já ho fakt můžu doporučit:) a to třpytivé mléko jsem taky dlouho nikde neviděla, koupila jsem si ho docela dávno:D asi už ho nevyrábí nebo nevím..

    OdpovědětVymazat
  5. Hele kolik stojí ta řasenka XXL curl power u nás nevíš?:) Jsem ted na Santorini tak nevím jestli počkat domů, koupit ji tady nebo na netu..

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!