neděle 29. srpna 2010

Hair Style

Copánky, drdoly, kudrnaté, rovné, krátké, dlouhé, melírované, s čelenkou.....však to znáte s vlasy si můžete dělat co chcete :)
Dnes vám chci ukázat pár mých oblíbených účesů.
S vlasy jsem nikdy moc neexperimentovala, jen jsem se dopracovala od vlasů až po zadek na delší mikado. Teď je chci mít zas dlouhé, takže čekám a čekám a  čekám....(až je budu mít jako Megan Fox).
Můj nejoblíbenější účes je samozřejmě culík. Je praktický, ale dá se z něj udělat i účes třeba na ples. A nevyžaduje žádné dlouhé přípravy. Potom mám ráda také vlasy rozpuštěné, ale to je musím nejdříve žehlit, a to se mi často nechce:) A vždycky jsem měla ofinu nebo patku, teď jsem si řekla že už žádnou nějakou chvíli nechci. Ale je dobré, že správná ofina vám dokáže změnit celý účes a taky obličej:)
Pamatuju si, když jsem byla poprvé u kadeřníka (bylo to v 9 třídě), a chtěla jsem si nechat zkrátit vlasy (měla jsem je po zadek a chtěla jsem se do půlky zad), a kadeřník měl slzy v očích, že je škoda to stříhat.Každý mi vždycky tvrdí, jak mám vlasy kvalitní, a to si je každý den žehlím, lakuju nebo geluju...prostě cpu na svoje háro co se dá. Dodneška to nechápu, ale moje vlasy mě asi mají rády. 
  • Tak co, jak jste na tom s vlasy vy? Jaký je váš nejoblíbenější účes?

A tady máte mě :)


5 komentářů:

  1. sama na sobe mam nejradsi vlasy jednoduse rozpustene... ale kdyz jsem doma, tak mam nejcasteji culik nebo "bobek" - je to praktictejsi:)

    OdpovědětVymazat
  2. joo takový teb bobek si dělám často, je to nejpraktičtější, ještě teď v létě, tu v tom řeckém hicu nemůžu nosit rozpuštěný vlasy..
    ale kdyš je párty to je jiná :) tupíruju, natáčím... co se dá ať je výsledek co nejdokonalejší :))

    OdpovědětVymazat
  3. achjo, a já jsem asi jediná na světě, komu jeden culík prostě nesluší:( Téměř ho nemůžu nosit, protože mi připadá, že se ke mně prostě nehodí (ačkoliv mě ostatní občas přesvědčují o opaku:D)
    Nejčastěji nosím vlasy rozpuštěné, nebo si stáhnu pár vlasů na temeno hlavy.. A občas stáhnu vlasy do volného bobku na vrh hlavy:D..ale to musí být hodně vlasů "popadáno", protože jinak vypadám opět hrozně:/
    Jako malá jsem nosila ofinu, s tou jsem pak skončila a v deváté třídě se k ní opět vrátila. Ale hrozně jsem si potrpěla na to, aby byla "dokonalá" a tak jsem ji každé ráno myla, foukala, žehlila,.. To už je pryč-teď mám spíš takovou patku, občas ofinu, ale už ji nijak neřeším.. Občas ji stáhnu do čelenky. Vlasy mám od přírody vlnité, ale dřív jsem si je hrozně žehlila a tím si je také zničila:( Jé, to jsme se rozepsala :D :D
    Měj se krásně!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Katy, tvoje vlasy se mi moc líbí (aspoň co jsem viděla na fotkách), střih i barva ti sedí:) myslím že ti musí slušet i ten culík;-)

    OdpovědětVymazat
  5. zrovna dnes jsem trochu z barvou experimentovala a povedlo se mi to na muj nazor :)ja nosim rada rozpustene vlasu , treba jenom s celenkou, nebo mam rada copanky a vysoke koncse ocasy:) a taky rada do vlasu davam kytky, spony s motyly a podobne :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!