neděle 22. srpna 2010

Bla bla blahhhh

Pásek Moschino, sovičky, jelínci, makrónky, oxfordky - už mám pocit, že tohle všechno člověk potřebujete, aby mohl bloggovat. Podle oxfordek a doplňků se sovama poznáte na ulici bloggera. Taky se fotí - skoro pokaždé, když vyráží ven, aby ukázal světu své originální modely. Já skoro žádné fotky nemám, asi je to tím, že skoro nechodím ven, a když už ven výjdu, není nikdo, kdo by mě vyfotil. Většina fashion blogerů from CR jsou z Prahy. Tam už se dobře ztratíte, když se chcete "nerušeně" vyfotit. A co máme dělat my z menších měst? Je mi trapné, když jdu na kafe s kámoškou, říkat jí "vyfoť mě tady takhle a takhle", protože většina z mých přátel ani neví, co to blog je, a hlavně chci, aby můj blog četli lidé, co módu aspoň trochu chápou.
Nemám milion oblečení, ani milion doplňků, jen milion nápadu "co jak a proč spolu kombinovat".
Jsem ráda za mých 5 pravidelných čtenářů, na to, že jsem tento blog založila nedávno, je to docela úspěch:) Proto díky, že mě občas čtete a doufám, že vás občas i mé příspěvky baví.
Až začne škola, nebude už čas na časté psaní příspěvků a čtení ostatních blogů, proto se snažím "vychrlit" ze sebe co nejvíc už teď. A na závěr jedna "inspirační" s názvem Back to school
ps. ještě jsem zapomněla na "obsah kabelky", ten je taky docela častý a pro mě je moje kabelka takovým "posvátným místem, ve kterém se nesmí nikdo hrabat", proto bych to nikomu neukazovala :)

9 komentářů:

  1. Dobrej a trefnej článek. A vůbec - pěknej blog :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý přístup! Já nemám-a nikdy jsem neměla-nic z výše uvedených věcí a možná právě proto, že je to ta uniforma, o které píšeš.. ale spíš proto, že mně se to prostě nelíbí. A nebudu to nosit jen proto, že je to děsně in. Jediné, co bych chtěla jsou starorůžové oxfordky, které ale nikde nemají:´( :D
    Stále mě přesvědčuješ v tom, že Tvůj blog je přesně podle mého gusta:) Hezký den!:)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  3. Pásek Moschino nemám, sovy a oxfordky by mi u přítele určitě neprošly, makronky jsem nikdy neměla, v životě bych si nenasadila brýle po babičce, ráda se opaluju, denně se maluju a můžu říct, že módě taky rozumím :D Prostě jen nejdu se stádem jen proto, že se snad všechny blogerky takto chovají... LEPŠÍ JE BÝT ORIGINÁL A STÁT SI ZA SVÝM :) Tvůj blog mám ráda.. i proto, že není stejný jako většina :) JEN TAK DÁL!!

    OdpovědětVymazat
  4. ani nevíte, jak moc jsem vašimi komentáři potěšena, moc děkuju :) nejvíc mě štve, že tady v Brně nemám s kým chodit nakupovat, přítele i kámošky to nebaví. Kdybyste náhodou šly nakupovat, dejte mi vědět :D

    OdpovědětVymazat
  5. trefa článek, to teda je : ) uznávám, sovičku mám, ale jako dárek od maminky, protože mi říká, že jsem občas jak sůva z nudlí :D ale pásek Moschino nemám a nepostrádám, z makronků se mi už od pohledu nebezpečně zvedá hladina cukru .. nevím, rozhodně to všechno nepotřebujeme k tomu být bloggerky .. dobré bloggerky, když máme co říct a ukázat, že se nesnažíme být originál v oblékání, ale že jsme vážně nějaká osobonost ! :)

    jinak problém s focením a podobně mám taky, já jsem zase z Hradce Králové a tam holek bloggerek taky neznám .. zatím žádnou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jo tohle jsem si přesně taky pomyslela při prohlížení blogů, které napodobují blogerky z ciziny, či naše nejznámější Terunka atd. Ale jinak tedy u těhle holek, jsem nikdy neviděla, aby se napodobovaly nazvájem.Dokonce ani podobné články nemají . Sovičku mám z Gatu, kterou pak mělo asi sto dalších blogerek, stejně tak i kabelky, ale mě je to jedno, protože tohle se přeci dá čekat, pokud je obchod dostupný ve více městech. Jinak článek o kabelce připravuji, protože se mi tyhle nápady moc líbí. Jsem baba zvědavá a tohle mi přijde, jak ty píšeš nakouknutí do tajného světa. Tvůj blog se mi moc líbí. Jen se mi tyhle , anti články moc nelíbí, protože z toho čiší negace. Piš o tom co máš ráda, co ráda děláš, cokoliv a nesnaž se to ospravedlňovat či se pohoršovat nad jinými, ničíš si tím akorát pohled na druh, který může být podruhé lepší, než napoprvé. Tot jen má slova, která nemají být ošklivá na tvojí osobu či tenhle článeček, jen prostinká ,,rada,,.

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi tvůj článek.
    Takových by mělo být více!


    http://lespetitsdesigners.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. moc pekny clanek, jeste jsi zapomnela na chanel a starbucks:)) to je taky neco co vsude frci, pravdou jeze lidi zapominaji byt svy! a to je myslim to podstatne. :)

    OdpovědětVymazat
  9. back to school - jak depresivní.. ale ty černobílý botky jsou dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!