středa 17. srpna 2016

Max Factor a její voděodolná řasenka

Ahoj všichni! Po dlouhé době tady mám recenzi na jednu řasenku. Tuhle krásku mám doma od května díky spolupráci s Parfémy-Elnino.cz, takže jsem měla opravdu hodně času na její otestování. A nebylo to ani složité, protože její ne-voděodolnou sestru jsem měla už ve dvou baleních a milovala jsem ji. Takže teď vám řeknu co si o ní myslím. Jedná se tedy o řasenku Max Factor - Clump Defy waterproof.

Má mírně zahnutý kartáček. A na druhé straně je takový rovnější. Však to vidíte na obrázku. Mě se s takovými kartáčky pracuje asi nejlépe, potrpím si totiž na dost natočené řasy, což právě takový tvar kartáčku umí. Řasenka nijak neopadává, řasy umí prodloužit, natočit a to mě osobně stačí. Víc po řasence prostě nechci :)

Tak a nakonec - řasenka je voděodolná. A to jako opravdu voděodolná. Vydržela velkou zkoušku - a to moje státnice, které jsem měla v květnu. Tam jsem se totiž rozbrečela (nervy jsou nervy...) a řasenka se nikde nerozmazala a držela. Párkrát jsem se s ní zkoušela i osprchovat a taky přežila. Co se týče odličování, můj dvoufázový odličovák na oči od Yves Rocher ji v pohodě sundá. 

Řasenku seženete za cca 250,- Kč, ale i ve slevách. Já si osobně myslím, že je dobré mít ve sbírce aspoň jednu voděodolnou řasenku, protože nikdy nevíte, kdy se vám ta voděodolnost bude hodit ;-)


2 komentáře:

  1. I když voděodolné řasenky moc nepoužívám, tak jednu v zásobě vždy mám, hlavně v letních dnech :) Tahle vypadá dobře a hlavní je, že je voděodolná, takže děkuji za tip :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  2. I když voděodolné řasenky moc nepoužívám, tak jednu v zásobě vždy mám, hlavně v letních dnech :) Tahle vypadá dobře a hlavní je, že je voděodolná, takže děkuji za tip :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!