pondělí 1. srpna 2016

Lakování

Nedávno jsem byla oslovena ke spolupráci s eshopem www.lakilaki.cz/. Vybrala jsem si tam dva laky, a dneska vám řeknu své dojmy :) Nejprve ale zmínít, co je to vlastně za eshop. Seženete tam laky z různých zemí světa, a žádný z těch laků rozhodně nenajdete v české drogérii. 
První je krvavě rudý lak Paws by Eddie-Mina. Jako zajímavost zmíním, že lak je z NizozemskaNejdříve zmíním hezkou lahvičku, kde je obrázek kočky a taky malý přívěšek s kočkou. Jako milovník koček se mi tedy hodně líbí. Co se týče laku, jak jsem už psala, je to krvavě rudá barva, má ovšem ale zvláštní konzistenci. Schne do matna, a jelikož mi na nehtech matné laky moc nevydrží, musím si pod něj i nad něj dát nějaký podkladový lak. Pak vydrží cca 3 dny. Cena je 339,- Kč. Seženete ho ZDE. Lak je fajn, nemám mu co vytknout, jen ta cena je možná vyšší, než bych chtěla. 

Druhý lak je z kolekce Sorbet Seams a je to třpytkatý top coat s názvem We Are Golden. Lak obsahuje zlaté a růžové třpytky, a moc se mi ta kombinace líbí a teď ji lakuji skoro pořád (krasicky na jeden prst). Cena je 279,- Kč. Lak je z Belgie a nemůžu si ho vynachválit. 

Dále tu mám tento lak od značky MOJE v odstínu 01 Matt. Je to naprosto nádherná barbi růžová, na opálené pokožce krásně září a hlavně je úplně matný a schne rychlostí blesku. Co se týče výdrže, dá na mě tak 4 dny. A cena je kolem 30,- Kč. 

Rimměl nedávno přišel se svými gelovými laky. Nejdříve nanesete barevný lak, a na něj pak gelový top coat. Výsledek je perfektní, vypadá to opravdu úžasně a odstín 041 Darling Dahlia je boží! Lak mi ale vydrží tak 2 - 3 dny, což je mi líto. Cena je 169,-, ale seženete je na internetu o dost levněji. 

Tak a to je pro dnešek vše. Mám v plánu udělat ještě takový Life-Update příspěvek, protože se u mě děje spousta změn. 


2 komentáře:

Díky za komentář!