středa 31. srpna 2016

Bourjois nezklamal...(zase)

Ahoj! Nejprve vám řeknu, že jsem momentálně ve fázi stěhování (z Ostravy opět do Brna), od září mi začíná brigáda a na konci měsíc i škola. Takže se rozhodně nudit nebudu, ale na blog rozhodně nezapomenu. Letos je to šílený rok (to jde vidět i na nejmenším počtu příspěvků za celou mou historii), ale bude lépe! Věřím tomu a vy snad taky. A teď už k tomu hlavnímu dnešního příspěvku:
Bourjois Air Mat makeup
Od Bourjois jsem už měla slavný Healthy mix a byl fajn. Dále CC krém, který mám moc ráda, takže Bourjois makeup je trochu sázka na jistotu. Aspoň pro mě. Bourjois vydal tento makeup loni (nebo letos? to už je fuk, je prostě celkem nový), a to tedy verzi Air Mat a pak City Radiance. City Radiance má být rozjasňující, ale nečetla jsem o něm zrovna dobré recenze, proto jsem si vybrala právě matující verzi. Já osobně matující makeupy už moc nemusím, dnes vyhledávám spíše lesk. Pleť mám totiž smíšenou, ovšem někdy mám pocit, že je moje pleť spíš suchá. Možná je to i věkem, je mi 25 a na pleti je to trochu poznat, že "stárne". No a řeknu vám, že makeup teda matuje, a pro úplně suchou pleť to asi nebude. Pro mě je to akorát. Nemusím na něj dávat moc pudru a mám matnou t-zónu skoro celý den. Makeup má taky fajn balení v tubě, ta je dobře skladná a plastová, takže vám nezabere moc místa.

Co se týče odstínu, vzala jsem si odstín 02 Vanille. A to proto, že 01 Rose Ivory jasně napovídá, že bude do růžova a 02 Vanille do žluta. Bála jsem se, že na mě bude tmavý, ale krásně se roztírá a žádný kontrast mezi obličejem a krkem vidět nejde :)
Krytí bych označila jako střední - něco zakryje, ale ne všechno (třeba na fotkách jdou vidět moje pihy). Já mám ovšem tyhle lehčí a méně krycí makeupy ráda. Na to, co je potřeba zakrýt mám korektor. Na pleti vypadá fajn, protože na ní nejde skoro vůbec vidět. A to je přesně to, co chci! 
Nic, Jen s makeupem, Celkový makeup :)

Výdrž mě celkem překvapila. Čekala jsem spíš něco na pár hodin, ale čučím! (Na tubě je napsané, že má vydržet aspoň 10 hodin, ale tomu já nevěřím, dokud to nevyzkouším). Na fotce níže můžete vidět makeup v cca 16 hodin, a to jsem ho nanášela ráno v 6. Takže jsem ho měla akorát těch 10 hodin a vypadá fajn. Nepudrovala jsem se ani jednou a venku bylo celkem horko, takže vydržel skvěle. A to si nedávám ani žádný podklad (kromě hydra krému) a ani žádný fixační sprej. Třeba kolem nosu se trochu "opotřeboval", ale jinak vypadá fakt dobře. 

Celkově můžu říct, že ho Doporučuji!

Seženete ho třeba na parfémy-elnino.cz - ZDE za 200,- Kč. Jinak jste možná zaregistrovali, že v DM drogériích už je i Bourjois, a tam je i tenhle makeup. Za 399,- Kč.

5 komentářů:

  1. Tak asi ho nutně potřebuji. :) Bourjois mám taky ráda, třeba CC krém používám skoro stále a nedám na něj dopustit a přitom čtu že plno lidem nesedí.

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá pekne, konečne je aj u nás táto značka. Objavila sa v Dm-ku, tak konečne môžem aj ja niečo vyskúšať :)

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Na pleti vypadá make-up opravdu dobře :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Taky o něm uvažuju, ale možná raději zkusím Healthy mix nebo ten CC krém. Zkoušela jsem se totiž jednou v DM lehce na obličej a tenhle mi přišel nejvíce viditelný.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!