pondělí 20. června 2016

Clarins nejlepší lesko-balzám na světě!

Před rokem jsem díky miniaturce objevila tenhle Clarins Eclat minute lesko balzámek. Totálně jsem se zamilovala! Předtím jsem si říkala, že je přece blbost "vyhodit" za nějaká lesklý balzám čtyři stovky, ale po zkušenosti s miniaturkou se tenhle můj názor dost změnil. Trochu jsem čekala, až ho někde budou mít ve slevě a hle! Zrovna den po státnicích,  kdy jsem si chtěla udělat nějakou radost z parfumérie na mě v Douglasu vykouklo, že ho mají "jen" za 320,- Kč. Tak jsem pobrala první barvu a šla k pokladně. A teď vám vysvětlím co je na něm tak super. 

Je to balzám. Je to lesk. Je to dokonalost. Každý, kdo s ním už měl tu čest to asi pochopí. Je to asi ta nejpříjemnější věc, kterou jsem kdy na rtech měla. Vydrží na mě klidně několik hodin. Pokud mám matnou rtěnku, která mě suší, nahodím na to trochu tohohle zázraku a rázem je po vysušování (a ještě mám pocit, že někdy prodlouží i výdrž). Nijak nelepí a k tomu hezky voní a nemá žádnou  zvláštní příchuť (některé balzámo-lesky jsou prostě hnusné, když je náhodou trochu "sníte"). Co se týče aplikátoru, má houbičku, se kterým se balzám hezky nanáší. 
Taky ho neustále nosím ve své kosmetické taštičce. Většinou sebou nosím balzám i rtěnku, tady máte výhodu, že kromě toho že hydratuje má i barvu. 
Vypadá prostě pěkně, odstínu je taky dost, takže si vybere každý - od úplné neviditelné nude po tmavší fialovou. 

Tak a dost ochání a achání, já jsem prostě zamilovaná a určitě si pořídím i nějaké další barvy. I za tu plnou cenu to totiž stojí za to. Jinak pokud se vám nechce dávat tolik peněz za jeden balzámo-lesk, Clarins má spoustu různých sad miniatur, a většinou tam tenhle lesk najdete. Já mám právě dvě sady a u každé byla miniatura tohohle zázraku (a v jiných barvách). Co vy, znáte/máte/chcete tenhle zázrak?

6 komentářů:

  1. Naprosto sdílím tvé nadšení. Je to nejlepší lesk co jsem kdy měla a plánuji pořídit víc odstínů.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to velmi pěkný a příjemný odstín :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je krásný odstín, musím se na něj zajít podívat, taky bych se chtěla něčím odměnit :D :)

    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný jemný odstín. :-) Na léto miluji naoranžovělé, korálové odstíny, takže pokud nějaký takový najdu, tak budu v sedmém nebi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají odstíny i do oranžova. nebude to sice zářivá korálová, ale třeba odstíny 02 a 03 jsou trochu oranžové. Ale pokud chceš opravdu zářivou korálovku, doporučuju rtěnku Maybelline 910 Shocking coral :)

      Vymazat
  5. Odstín je moc pěkný! Já si nedávno od této značky pořídila olej na rty :)

    Březový set na celulitidu

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!