úterý 15. března 2016

Essence rtěnky


Dneska pro vás mám recenzi dvou rtěnek od Essence. Rtěnky od Essence mám všeobecně ráda, za ten levný peníz vůbec nejsou špatné, a už jich mám celkem pěknou sbírku (mimochodem zajímalo by vás třeba jak skladuji kosmetiku?).

03 Come Naturally. Je to sice trochu (ehm dost) mrtvolný odstín, ale mě se prostě líbí. Takže jí budu nosit a nikdo s tím nic neudělá, haha :) Je to taková fialovo hněda/šedivá - prostě něco mezi všemi těmito barvami. Ačkoli to na fotce není vidět, je na mě ve skutečnosti tmavší. Rtěnka je taková krémovější, a vydrží cca 2 hodiny (což teda není moc, ale za 70,- Kč je to v pohodě :))

24 Velvet Matt není úplně matná (zcela matná bude, když si na rty přitisknete kapesníček).  Ale to je mi v tomto případě jedno, tuhle rtěnku jsem si koupila kvůli odstínu, který ještě nemám a hrozně moc se mi líbil. Opět na fotce dostatečně nevynikne, je to temná fialová, nebo spíše švestková. Barva na rtech drží fakt dlouho, až jsem byla (mile) překvapena. Rtěnka stojí kolem 70,- Kč, a jestli vás láká zkusit nějaký temný odstín, doporučuju vyzkoušet. Za ty peníze dostanete dost muziky :)

Celkové dojmy? Mám raději dlouhotrvající rtěnky, ale odstíny těchto mě prostě zaujaly a ráda si občas vezmu nějaký netradiční odstín (80% mých rtěnek jsou totiž nude odstíny).

Zkoušeli jste tyhle rtěnky? Co říkáte na zvláštní a tmavé odstíny?

12 komentářů:

  1. Ruže od Essence mám veľmi rada. A tieto vyzerajú super. Majú peknu farbu.

    OdpovědětVymazat
  2. Essence ruž come naturally je môj najlepši, ked som zistila že ich vypredavaju som si zaobstarala ešte take dva keby ich už nahodou prestali vyrabať:-( povedala by som že nie je vôbec mrtvolny, mrtvolny je skor taky po ktorom nevidno ani že mám pery:)) a na živo vyzera krasne oproti fotke

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnky od Essence mám ráda, tyto jsou super. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  4. Ta v nude odstínu vypadá velice dobře, asi se po ní podívám u nás v drogerii :)

    OdpovědětVymazat
  5. Rtěnky miluji..a oblíbila jsem si rtěnky od Essence, Catrice, Rimmel a MeMeMe....A ten odstín Velvet matt vypadá vážně skvěle - tu musím mít!!!!

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
  6. Rtěnka od Essence jsou super. Už mám podruhé 07 Natural Beauty :)

    MONNICA ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhld odstiny zrovna ne, ale tyhle jejich rtenky mam velice rada.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo ale není ta nude až tak mrtvolná, určitě ti sluší. Ta tmavá je teda wow, moc zajímavá a sluší ti také.

    OdpovědětVymazat
  9. Tu tmavou si rozhodně chci koupit... je to už asi třetí stejná, who cares... :-)))

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!