pátek 15. ledna 2016

To nej 2015 - péče o pleť, tělo a vlasy

Dneska mám pro vás druhý díl toho nej za minulý rok. Mých oblíbenců bylo sice více, ale snažila jsem se vybrat tři produkty z kategorie - péče o pleť, péče o tělo a péče o vlasy. Takže hurá do toho.
Bio arganový olej od Saloos používám velmi často, zvlášť ve dnech, kdy je moje pleť přesušená. Hojně jsem ho využívala v létě, protože ty šílené vedra mojí pleti nedělaly dobře. Olej se rychle vstřebává a pleť s ním mám tak nějak hezčí. Dalším oblíbencem je Hydratační krém od Belita cosmetics, který jsem dostala na testování a je mým oblíbeným krémem. Jeho konzistence je ale velmi tekutá, takže se mi často stává, že si krému dám moc (a to není dobré). Ale obecně ho mám moc ráda. A Zelený jíl od Saloos je pro mě objevem roku! Pleťovou masku si s ním sice nedávám pravidelně, ale vždycky, když to udělám, je moje pleť jako nová. Krásně vyčistí póry, a zredukuje černé tečky. 

Loni jsem začala milovat oleje a produkty ve spreji. Olej ve spreji od Fenjal je super, stačí trochu nastříkat, rozmazat a bez pocitu mastnoty se můžete vklidu oblíknout. Pokožku krásně zjemní a hydratuje. To samé umí i Tělové mléko ve spreji od Vaseline (které jsem si koupila v Londýně). A je to super praktická věc. Zase stačí nastříkat, rozmazat a můžete jít s hydratovanou pokožkou. Poslední věc je Sprchový olej Mojito od Saloos. S tím se teda nejde nějak moc umýt (raději před ním používám normální sprcháč), ale jako péče do sprchy je to boží věc. Po umytí si teda dám trochu oleje, pak smyju a nemusím se následně mazat, protože pokožka po něm zůstane krásně hebká a vláčná. 

Najít oblíbence v kategorii na vlasy je pro mě těžké. Co se týče šampónů a kondicionérů, ty často střídám a jen párkrát za život jsem si nějaký šampón koupila třeba dvakrát. Ale vyzdvihla bych aspoň tyhle produkty: Olej na ochranu proti teplu od Gliss kur, která ráda používám buď před fénováním, nebo před žehlením vlasů, dále Duální olej na vlasy od Avonu, která si ráda dávám do celé délky vlasů (všeobecně olejíčky na vlasy od Avonu jsou moje stálice), pak jsem objevila Vlasový zábal od Herbavery, což je naprosto skvělá a levná věc. Stojí asi 50,- Kč, vydrží celkem dlouho a vlasy mám po něm krásné, hebké, jemné (takové miminkovské). Pokud máte zničené vlasy, tak ho zkuste, mohl by vám pomoct. A styling nějako moc nepoužívám, ale Pěnu na vlasy od Got2B mám moc ráda, protože dodává vlasům objem (který jinak moc nemám), a vlasy nijak neslepuje. 

3 komentáře:

  1. Zelený jíl je naprosto skvělá věc. Každopádně teď přes zimu si z něj masku moc nedělám, protože moji pleť hodně vysušuje a já jsem pak jako sušenka, ale na léto je bezvadný. Pleť opravdu krásně vyčistí!

    Rimmel London Lipstick

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že nejsi jediná, kdo je spokojený se značkou Saloos - asi ji budu muset konečně vyzkoušet taky :D
    Kde kupuješ produkty od Saloos? :)

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco mám od nich ze spolupráce, jinak v DMku mají omezený sortiment, a pak Saloos často potkávám v malých zapadlejších drogérkách :)

      Vymazat

Díky za komentář!