čtvrtek 7. ledna 2016

To nej 2015 - oči, rty, pleť, vůně

Tento typ příspěvků mám asi nejraději, samotnou mě baví dívat se na to, co jsem měla nejraději třeba v roce 2012 :D Je to občas vtipné, jak jsem něco milovala, a dneska bych to nechtěla ani zadarmo. V první části vám představím oblíbence na oči, tváře, rty a oblíbené vůně. V dalším příspěvku pak budou oblíbené věci na pleť, tělo a vlasy. Jinak se omlouvám za delší pauzu, Vánoce jsou pro mě svátky nic-nedělání, proto jsem tak nějak kašlala i na blog. Snad jste se měli všichni fajn, a hlavně vše nej do nového roku 2016!
Nejvíc jsem v loňském roce používala paletku od značky Freedom - PRO 12 stunning smokes , se kterou je možné vytvořit pěkné denní, večerní i slavnostní líčení. Paletka je o něco skladnější, než UD Naked, proto semnou cestuje častěji. Ale Naked používám taky velmi ráda a jsem ještě radši, že jsem na vánoce dostala i Naked 2 a 3. Co se týče prostřední tužky, ta je od Astor v odstínu Chic nude, a je to pro mě nejlepší báze pod stíny ever! Mám sušší víčka a normální báze mi nevyhovují, tahle tužka však ano. A vydrží mi s ní stíny celý den.

Rtěnky jsem loni zbožňovala (ostatně jako i jako roky minulé). Nejvíc jsem si oblíbila rtěnku v odstínu Thalia od NYX (poslední obrázek). Pak taky balzámek od Clarins, který je neuveřitelně příjemný, ale vlastním pouze miniaturu, takže se snažím jim šetřit. A nakonec se mi velmi zalíbily rtěnky od Rimmelu Kate Nude kolekce. Mám ráda balzám, a pak odstín 45 (ten je můj nejpoužívanější) a odstín 43

Na tváře jsem často používala trio od Makeup revolution - zvlášť rozjasňovač, a v létě i bronzer (tvářenka je na mě příliš třpytivá). Tvářenku jsem měla nejraději  od NYX - Mauve. Je to krásná a přirozená růžová, přesně taková, jaká mi zcela vyhovuje. A musím zmínit i nejlepší řasenku loňského roku a můj další svatý grál - Lash sensational od Maybelline. Mám s ní nádherné řasy, prodloužené, natočené a nijak neopadává ani se nerozmazává. Zařadila se do mých TOP 3 nejlepších řasenek, které jsem kdy vyzkoušela, a už mám její asi třetí balení (a myslím, že rozhodně ne poslední). 

Nejvíc jsem loni používala makeup Colorstay od Revlonu (verze pro sušší pleť). Sice se hůře vpracovává do pleti, ale má skvělý odstín, který mi opravdu sedne, celkem dobré krytí a vydrží opravdu dlouho. Nejraději mám korektor Liquid Camouflage od Catrice, který se stal mým svatým grálem, a Lasting perfection od Collection (ten používám spíše v létě, je totiž tmavý, ale zakryje skoro všechno). A mým oblíbeným CC krémem je ten 123 Perfect od Bourjois, který sice nevydrží celý den, ale pleť krásně hydratuje, a poskytuje i střední krytí. 

Vyzkoušela jsem několik nových vůní, třeba Bamboo od Gucci, Adidas by Jeremy Scott (ta je u mě doma velmi oblíbená, moje mamka ji taky zbožňuje, a v vždycky, když ke mě přijede tak ji jde okamžitě očuchávat), a nakonec YSL Parisienne L´essensiel

5 komentářů:

  1. Pod řasenku Lash Sensational se můžu podepsat, je to asi jedna z nejlepších řasenek, co jsem kdy měla:-) A chválit můžu i korektor od Catrice.

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenka Maybelline Lassh Sensational je vážně skvělá, už mám doma druhé balení. Astor stíny v tužce v odstínu Chic Nude taky vlastním, za mě to jsou ty nejlepší stíny na oči, ale ještě raději mám odstín Creamy Taupe, ten je pro mě dokonalý. Paletku od Makeup Revolution jsem měla ráda do té doby, než jsem vyzkoušela tvářenku, bronzer a rozjasňovače od The Balm.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobré tipy, něco z toho určitě vyzkouším :) Chtěla bych hlavně konečně sehnat někde ten korektor od Catrice :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. tie rúže od rimmelu sa aj mne páčia zatiaľ žiadný nemám a ako tak pozerám ten posledný vyzera pekne:)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!