čtvrtek 17. prosince 2015

NYXí tvářenka aneb moje oblíbené produkty 1.

Ahoj, dneska pro vás mám recenzi mojí dost používané a oblíbené tvářenky od značky NYX a to v odstínu MAUVE. Celkově mám ráda tvářenky hlavně přirozených a světlých barev. Jsem totiž sněhurkovský typ, a nerada bych vypadala jako Marfuša. Upřímně, původně jsem chtěla od NYXu odstín Taupe (a ten pořád chci). Ale sakra blbě se shání a skoro nikde není. Taupe je totiž celkem legendární odstín, ideální na konturování. Však si to můžete sami "vygůglit". 
 
Ale přejdu k odstínu, který vlastním. Mauve je krásná, přirozená růžová, celkem světlá (ale na mé pleti jde hezky vidět). Tvářenka není pigmentovaná nějak strašně moc (mě to upřímně vadí), ale tak nějak akorát. Stačí mi jednou přejet štětcem a na líčkách mám přesně tolik, kolik jsem zamýšlela. Ještě dodám, že se snažím tvářenky vždycky dávat co nejméně (právě kvůli tomu, aby vše působilo přirozeně).


Tento odstín není na 100% matný, má v sobě velmi (velmi!!) jemný shimmer, který je skoro až přehlédnutelný, ale něco na něm prostě je. Má svoje kouzlo. 
Tvářenka vůbec nepráší, a co si dám ráno na obličej, to tam najdu i večer. Takže značka ideál. 
Já jsem tuhle tvářenku dostala na testování od eshopu Parfémy-Elnino.cz (již před půl rokem, takže ji mam opravdu vyzkoušenou). Seženete ji ZDE za 195,-Kč. 

4 komentáře:

  1. Ten odstin se mi moc libi, od NYX jsem zatim nic nezkousela :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten odstin se mi moc libi, od NYX jsem zatim nic nezkousela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odstin vypada dobre.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  4. Krásnej odstín, já si chci pořídit odstín Taupe, spíše na konturování :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!