pondělí 27. dubna 2015

Pondělní tipy


Yves Rocher štětec na konturování (Conturign brush)
Štětec jsem si pořídila na Shopping Fever a od té doby ho používám každý den. Je jemný a poměrně hustý, používám ho hlavně na zapracování korektoru, a na ten mi vyhovuje akorát. Na konturování jsem ho zatím nezkoušela, myslím, že na "suché" produkty (bronzery) nebude úplně to pravé, spíše si s ním dokážu představit zapracování krémového produktu. Štětec je na trhu chvíli, myslím, že měsíc a jeho cena je oficiálně stanovena na 250,- Kč, ale samozřejmě ho seženete levněji. 
Na obrázku ještě můžete vidět tužku na obočí, o té ovšem bude řeč jindy.


Essence Stay All Day Concealer
Tenhle korektor mám a používám skoro každý den už minimálně dva měsíce, a ani nevím, proč jsem o něm doteď nepsala. Stál mě ve výprodeji asi 30,- Kč (normálně je cena kolem 70,- Kč myslím). A celkem mi přirostl k srdci. Mám dost světlý odstín (10 Natural beige - k dostání je ještě jeden odstín), proto si ho dávám hlavně pod oči, na bradu a do středu čela - pro pomyslné projasnění. Na pupínky ale stejně používám Camouflage od Catrice, protože ten zakryje skoro všechno :)

Freeman Čistící pleťová maska dřevěné uhlí & černý cukr
Začnu konzistencí masky, která mě teda dost vylekala. Je to taková cuckovitá a cukernatá hmota, která se teda dost blbě roztírá (maska by se měla používat na celý obličej), nakonec ji používám jen na t-zónu. Maska má absorbovat přebytečný maz a nečistoty. S tím souhlasím, pleť mám po něm hezky vyčištěnou a hlavně je maska vlastně jako peeling, takže je na vám, jestli ho hned využijete, nebo si masku necháte déle (a použijete ji prostě jako masku - chápeme se?). A co je pro mě hlavní - nejsem po něm vysušená! Poslední dobou s tím mám totiž problém, na půlce obličeje mám pupínky a na druhé jsem totálně suchá. 

Přeji vám pěkné pondělí, ve zbytku týdne už očekávejte hlavně recenze :)

5 komentářů:

  1. Tuhle masku od Freemana jsem ještě neměla, každopádně ji ráda vyzkouším a ten štětec od Yves Rocher vypadá dobře :)

    Make-up speciál - 1. část

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem na masky od Freemana koukala a ráda bych nějakou vyzkoušela a tahle je teda super, že nevysušuje, to nesnáším :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle masku jsem zkoušela a vidím ji jen jako takový vylepšený peeling, jako maska se moc aplikovat nedá :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujala mě maska od Freemana. Několikrát jsem na něm v obchodě koukala, ale pořád jsem si nic nekoupila. Doufám, že si brzo už konečně něco pořídím.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!