pondělí 13. dubna 2015

Pondělní (filmové) tipy

 
Antiperspirant Fa Fresh&dry - Green tea
Antipersipanty ve spreji moc nepoužívám, a když už, tak chci, aby krásně voněl. Tenhle to splňuje dokonale. Jeho vůně je úžasná! A taky mi nedělá skvrny na oblečení (což je taky velké plus). Mají ho i ve formě roll-on, deo stick i jako tuhý antiperspirant. Asi se po něm ještě poohlédnu. Cena je kolem 80,- Kč.

Avon Anew reversalist Obnovovací čistící pěna
Tuhle čistící pěnu mám na doodlíčení obličeje asi nejraději. Je dost krémová, takže nevysušuje a hezky pění, takže je s ní dost rychlá práce. Řada Reversalist je určena pro pleť 30+, což mi osobně vůbec nevadí, protože přípravky pro starší věkovou kategorii, než jsem já, většinou bývá šetrnější a více hydratační. Cena je kolem 100,- Kč.

Teorie všeho // Theory of everything
Životopisné filmy jsem nikdy moc nemusela, ale tenhle jsem prostě chtěla vidět. Je to o živote Stevena Hawkinga. Myslím, že Eddie Redmayne ho zahrál naprosto výborně. Film popisuje nejen jeho kariéru, ale hlavně jeho vztah s Jane a taky vývoj jeho nemoci. Film opravdu stojí za shlédnutí. 

S láskou, Rosie // Love,Rosie
Lily Colins jsem zatím viděla jen ve Sněhurce (a tu jsem ani nedokoukala), ale v tomhle filmu mě hodně zaujala (btw. její obočí je naprosto boží). A film je taky super. Je to o dvou nejlepších kamarádech (no, hlavně o postavě, kterou hraje Lily - Rosie), a nebudu vám nic nalhávat - je to pořádná romantika a citlivější duše možná i občas zapláčou. No, po dlouhé době romantický film, který mě opravdu bavil. Však se podívejte.

American Horror story - Asylum
Tenhle seriál jsem nedávno shlédla podruhé (za pouhé dva dny). Jsem do toho vždycky celkem zabraná, a i na poprvé jsem to viděla asi za dva dny. Dej se odehrává (nečekaně) v blázinci Braicliff v 60. letech, ale děj se v čase různě prolíná. Pokud se rádi bojíte a občas se i rádi zasmějete, tohle je to pravé pro vás. I na CDFD to má dost dobré hodnocení (90%). Viděla jsem i třetí řadu AHR - Coven, ale ten mě tolik nebavil, a už ho znovu vidět nepotřebuju. 

5 komentářů:

  1. Na ten deodorant se určitě kouknu! Teď mám jeden od Dove a je fajn že nedělá skvrny, ale to je tak všechno co dělá :D Na "Love, Rosie" i "Teorie všeho" se chci kouknout! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Film Teorie Všeho všichni hrozně chválí, tak se na něj taky musím mrknout, stejně jako na film S láskou, Rosie :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat
  3. Od Fa jsem měla deodorantů už asi tak 5 a jsem s nima spokojená, akorát se vždycky málem udusím z toho mega oblaku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji všechno, co má vůni zeleného čaje. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Fa antiperspirant se mi líbí právě díky té vůni, ale co jsem kdy měla antiperspiranty od této značky, tak jsem moc spokojená nebyla. Přišlo mi, že narozdíl třeba od Rexony tak nějak nefungují... Tak nevím, zkusit či nezkusit... :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!