středa 15. dubna 2015

Oblíbenci na vlasy

Naturalis essences – šampón levandule
Tento šampón jsem koupila asi za 40,- Kč v Rossmanu. Chtěla jsem nějaký obyčejný, který bude vonět a budu v něm moct umýt i štětce. Šampón obsahuje "přírodní extrakty, které dodávají vlasům potřebnou hydrataci po celý den, oživuje vlasy, navrací jim zářivý lesk a zdravý vzhled". S tím souhlasím. A ještě k tomu krásně svěže/květinkově voní. 

Herbavena vlasový zábal s konopím a tekutým keratinem
Tenhle zábal jsem koupila někdy na začátku roku v Kauflandu, asi za 60,- Kč. Zaujalo mě, že je to s "tekutým kretatinem" (někde jsem četla, že je to něco super pro vlasy), tak jsem to prostě chtěla zkusit. Používám ho tak, že si vlasy normálně umyju šampónem, a pak si dám na několik minut tohle, jen do délek vlasů (takže ho používám v podstatě jako koncidionér). A pak jednoduše smyju a je to. 
Konzistence je celkem tekutá, takže si dávejte pozor. Taky zvláštně voní (ale mě opravdu voní - neumím to popsat). A má divnou zelenou barvu (to bude asi tím konopím). 
No ale co je hlavní, obsahuje přírodní látky, je české výroby a je naprosto skvělý a pro mě takový objev roku.
Vlasy jsou po něm neuvěřitelně krásné! Hebké, jemné, zdravě vypadající a taky se krásně lesknou. A taky se s nimi pak dá krásně pracovat, většina masek a zábalů mi vlasy tak zjemní, že je pak nemůžu učesat. 
"Při delším používání se vlasům navrací síla a pružnost, ztrácí sklony k lámání, třepení a zeslabování, a taky jsou celkově regenerované." To asi moc neposoudím, se svými vlasy jsem clekem spokojená, nemám je ani roztřepení, ani zeslabené apod. Možná je to i tím, že používám dobré produkty :)) Máte s tímto zábalem zkušenost??

Schwarzkopf Styliste ultime – Biotin volume hair spray (4 extra hold)
U laků na vlasy mám dva požadavky - aby neslepoval a aby mi účes "udržel". Tenhle splňuje obojí, takže jsem spokojená. Akorát mi celkem smrdí, ale to zas není žádné mínus. A hlavně je to 300 ml, takže je to opravdu obr a vydrží mi nejspíš celý rok, protože lak na vlasy se snažím používat co nejméně.
Gliss Kur Thermo protect – olej pro ochranu před teplem při fénování
Nikdy předtím jsem neviděla produkt, který chrání před fénováním. Většinou jen ty, které chrání proti teplu (když si žehlíte!kulmujete vlasy) a takové spreje jsem si dávala do vlasů právě až po fénování. Obsahuje 8 zkrášujících olejů (akorát jsem nikde nenašla jakých), a logicky má vlasy chránit před teplem. Jelikož je to olej, vlasy jsou po něm krásně hebké, lesklé a vyživené. Takže je to super produkt. Většinu už pak nemám potřebu si dávat ještě jiný olej do konečků vlasů.

Avon Advance Techniques – Supreme oils - intenzivní vyživující sprej s luxusními oleji 
A to je právě ten "jiný olej", který si dávám do konečků vlasů. Oleje na vlasy z Avonu mám ráda, a měla jsem už všechny možné varianty, a kromě vůně mezi nimi úplně nevidím rozdíl. Tento je fajn, protože má "stříkátko" a je ho celých 100 ml (což je na olej na vlasy dost). Jo a taky obsahuje 5 olejů - makadamiový, kaméliový, mandlový, z grepových semínek a marulový. Vlasy jsou po něm taky hezky hebké, vyživené, lesklé a celkově vypadají skvěle. 
Takhle nějak moje vlasy teď vypadají. Přemýšlím, že si je nechám ještě o něco zkrátit.Co myslíte, mám, nebo nemám?


Děkuji PR Schwarzkopf za poskytnutí laku na vlasy, a Gliss Kur ochranu před teplem k recenzi.

6 komentářů:

  1. Máš krásné vlásky! Vypadají tak zdravě a upraveně. Moje vlasy mi vydrží upravené tak 20 minut, pak jdu ven, stačí lehký větříček a už to mám vzadu zacuchané. :))) Jinak já bych se nestříhala, ale záleží jaký sestřih chceš...? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No střih si asi nechám, jen si to zkrátím :) Jinak tady mám vlasy jen rozpuštěné, předtím jsem je měla v drdolu. Nejlepší způsob na vlny :D

      Vymazat
  2. Ten šampon mě zaujal, musím se po něm podívat :) A vlásky máš krásné, zdravé a zářivé. Ale i tak bych se nebála a klidně je ještě malinko zkrátila, vlasům to vždycky prospěje a je to i praktičtější :)

    New in: March 2015

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych je nezkracovala, vypadají krásně a zdravě! :)

    OdpovědětVymazat
  4. nestrihat! vlasy ktore su takmer bezproblemove nema hocikto... a dlhe vlasy su taaaak zenske :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!