středa 22. dubna 2015

Kosmetický Wishlist 2015

Wishlist 2015



Na wishlistu mám spoustu věcí, a doufám, že se mi podaří dost věcí i letos pořídit. Třeba Bourjois Velvet rtěnku už jednu mám, chci ale ještě další odstín. To samé mám i u YSL Rouge volupte, vlastním dva kousky, ale chci další. Co třeba už nějakou dobu sháním je tvářenka od NYX v odstínu Taupe. V Ostravě ji bohužel nemají, a v Brně jsem ji taky zatím nepotkala. Tenhle konkrétní odstín by měl být skvělý na konturování obličeje, sice se dá koupit online, ale já se na odstín chci nejdříve podívat, mohl by totiž na mě být moc tmavý. CC krém od Bourjois bude možná brzy můj, brousím si na něj zuby už delší dobu a prostě ho už musím vyzkoušet. Věci od Bourjois už jsem si pořídila, takže si je můžu s klidem smazat z wishlistu :)

Co se týče štětců, nutně "potřebuju" štětce od Zoevy, nebo od Real Techniques. Nebo nejlépe od obou značek. Čtu na ně ty nejlepší recenze, a štětce nejsou zase až tak drahé (třeba taková Sigma mi přijde jednou tolik dražší).

Od Urban Decay by se mi líbil korektor (teď ho nějak všichni používají, jak české blogerky, tak zahraniční youtuberky, a všichni ho nějak vychvalují), pak paletka Naked Basics (protože matných odstínů není nikdy dost) a taky se mi hodně líbí paletka Naked On the run. Na tu bych se však musela nejdříve podívat naživo. Ale zaujal mě koncept paletky, je tam v podstatě "vše v jednom" a na cestování by se mi něco podobného dost hodilo.

Pak bych chtěla vyzkoušet něco od Chanelu, nejlépe rtěnku, a od MACu zase korektor Pro Longwear. A nakonec co se týče vůní, nejspíš všichni už znáte spreje od Victoria´s secret, a já už bych ho taky ráda chtěla vyzkoušet. A taky bych chtěla znovu od DKNY Be delicious, protože je to naprosto skvělá jarní/letní vůně a nedávno mi došla.

Máte zkušenosti s těmito produkty? Co mi doporučíte, nebo naopak vymluvíte?

9 komentářů:

  1. Hmm tak to je solidně nadupanej wishlist ;D YSL rtěnku bych brala taky a Naked se mi nejvíc líbí dvojka. No ale jinak bych samozřejmě brala klidně všechno uvedené :D
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  2. Inu moc pěkné produkty, také bych si vybrala. :-))
    zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tu rtěnku od Chanelu bych si také přála. Ale nevím jestli je opravdu tak skvělá za tu cenu. :) Musím se přiznat, že se mi líbí hlavně designově. :))) Jinak DKNY Be Delicious jsem používala také před léty a je to opravdu moc pěkné vůně. Také jsem přemýšlela, že bych si jí ještě někdy pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný Wishlist :) Zoeva štětce taky plánuji koupit RT má a jsou super moje recenze zde:
    http://klarissaaddell.blogspot.cz/2015/03/real-techniques-nics-picks-sada-stetcu.html

    A taky bych tě ráda pozvala na naši Giveaway která právě běží na blogu

    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat
  5. Fúha, tak to je luxusný wishlist:) V podstate by som ani ja ničím nepohrdla:)
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  6. Spreje od VS jsou nejlepší věc na světě, rozhodně si jeden pořiď, vsadím se, že budeš moc spokojená!

    Já mám teď na wishlistu rozjasňovač YSL a make up od the Balm :)

    >>> Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  7. Pekný wishlist, držím ti palce až sa ti podarí zohnať aspoň polovicu!
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný wishlist. Sprej od VS chci taky vyzkoušet, mám ho v plánu příští týden objednat, ale pořád se nemůžu rozhodnout jaký chci. Bojím se, že mi třeba nebude vonět..

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  9. Od Bourjois Velvet rtěnku mám taky a zbožňuju ju :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!