pátek 17. dubna 2015

Fenomenální nude rty?


V Rossmannu na mě vybafly slevy, tak jsem hned koumala co mají, a sáhla jsem po Apocalips od Rimmelu v odstínu 100 Phenomenon. Tenhle odstín jsem chtěla už dávno, tak jsem si ho teď, za 49,- Kč s radostí koupila. Je to takový krásný tělový odstín. Z téhle řady mám ještě odstín Stargazer, který je zlatý (a upřímně, moc ho nenosím. Jedině tak v létě). Pokud někdy narazím ještě na podobnou slevu, určitě se podívám ještě po nějakém výrazném_odstínu.
Jen pro připomenutí, Apocalips jsou laky na rty. To znamená, že jsou to jakoby lesky, ale s dlouhou výdrží. Mě vydrží pár hodin, není to žádnou Bourjois Velvet (která je fakt držák), ale taky si to nemusíte upravovat po hodinu (spíš co dvě - tři :)).
V poslední době jsem celkem ujetá na tělovou barvu rtů. Ráda si rty obtáhnu konturkou a přidám rtěnku či lesk taky v tělovém odstínu. Myslím, že moje obsese zářivými rtěnkami ale zase brzy přijde. 
Tělové rtěnky/lesky se mi nejvíce líbí k výraznému líčení očí. Taky jsem si vytvořila hodně rychlé kouřovky - použila jsem tmavě fialový odstín, který jsem rozmazala a do koutků očí jsem použila zlatý stín. Vše z paletky 100 stínů od MakeupRevolution.

Kde se vám "fenomén" líbí více? S nude líčením, nebo s výrazným? 

P.S. V Praze proběhne jarní výprodej kosmetiky Essence, Catrice apod. Přijďte se podívat a kupte si něco i za mě, já se nestihnu zúčastnit :(

12 komentářů:

  1. Taky jsem hp ulovila ve výprodeji a ta barva mi přijde až moc nude, k mému podtónu pleti se absolutně nehodí a mám s ním mrtvolne rty :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono záleží jaký má člověk odstín pleti, já jsem skoro mrtvolně bílá, takže na mě není zase úplně světlý :)

      Vymazat
  2. moc pěkný odstín, já mám doma odstín Nova, ale na tenhle si mě teda nalákala :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám cca tři nude rtěnky a moc ráda je nosím. :-))
    Výprodej je super, ale mě odrazuje ta fronta.
    Zvu tě na můj blog a soutěž.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/04/soutezpoprve.html

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně tenhle odstín mám taky a mám ho moc ráda. Ale jeho výdrž mi nepřijde nijak závratná ať je to lak na rty nebo cokoliv.. spíš obyč průměr. Ale jinak je fajn a dobře pigmentovaný :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
  5. Nude odstíny rtů přímo zbožňuji a po této barvě na rty se určitě podívám. Jinak se mí tyto nude rty víc líbí s výraznějším líčením :)

    New in: March 2015

    OdpovědětVymazat
  6. Také se mi líbí nude rtěnky. Nejhezčí to je s výraznějším líčením. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Lesky na rty moc nemusím, radši nosím rtěnky. Ale tenhle lesk mne zaujal, vypadá moc pěkně a není až tak moc kýčový jako některé.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  8. Určitě se mi více líbí s výrazným líčením :)

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi více s výrazným líčením :)) Vypadá to velmi pěkně :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  10. Výrazné líčení se mi k tomu líbí víc.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  11. Apocalips mám v odstínu Apocalyptic, koupila jsem si ho v nějakým náhlým záchvatu nadšení z té řvavé barvy, ale přiznám se, že ho stejně nenosím. Mám radši rtěnky.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!