středa 3. prosince 2014

Růžová panda, nějaká ta štětka a trochu lesku

Eshop Pink Panda je otevřený zhruba měsíc. Kromě dekorativky tam najdete i štětce, kabelky, náramky a pleťovou kosmetiku. A hlavní je, že tam najdete i značky, které u nás předtím nebyly. Třeba Models Own, Kardashian beauty, BH cosmetics, no však se podívejte sami ZDE.

Nedávno mi udělali velkou radost. Poslali mi dáreček, ve kterém byli věci které (ne)nutně potřebuju. Sadu štětců jsem si chtěla koupit už dávno, protože štětce ve vždycky hodí a nikdy jich není dost. K tomu všemu je v růžovém obalu. Cena za tuhle sadu je 799,-, a štětců je v sadě 11 (takže jeden štětec vychází na nějakých cca 70 Kč).
Sada je od značky BH Cosmetics, se kterou jsem zatím neměla tu možnost se seznámit. Jen vím, že ji využívá spousta youtube guru, a některé mají dokonce i tyhle štětce. A ještě dělají paletky očních stínů, na ty určitě mrkněte :)

Jaké štětce tam teda najdete?
- Deluxe fan štětec - ten se hodí na pudr, rozjasňovač, klidně i tvářenku
- Štětec na pudr, - ten mě úplně nezaujal, na pudr mám raději větší štětce
- Štětec na tvářenku a bronzer,  - klasický zkosený štětec na tvářenku. Ten se nikdy neztratí :)
- Štětec na tekutý make up, - tenhle typ štětců používám na nanášení makeupu, pak zapracováván kabuki štětcem, nebo prsty
- Štětec na korektor, - stejný typ štětce už mám, ale to vůbec nevadí. Nanáším jim korektor třeba na pupínky,
- Štětec na stínování, - blending brush jsem potřebovala jako sůl! Mám doma jeden pofidérní, ale tenhle to je pro mě něco jako nebe :D
- Štětec na oční stíny, - "small smudge brush" - je výborný taky na moje "stínové oční linky", nebo při kouřovkách, nebo k nanášení stínů pod spodní řasy
- Štětec na nános linky, - aneb "flat eyeliner brush", linky moc nenosím, ale občas si dělám linku stínem, a s tímhle štětcem to jde v pohodě
- Štětec na nános rtěnky, - štětce na rtěnky používám, pouze když někoho maluju. Ale je to klasika
- Štětec na obočí. - klasický zkosený štěteček, dá se dobře použít
- Štětec na oční linku - "tapered eyeliner brush" - je úzký, a já ho používám na rozasňovač do vnitřního koutku oka


Já jsem se štětci velmi spokojená, všechny jsou krásně jemné a dobře se mi s nimi pracuje.

A ještě jsem měla možnost vyzkoušet jeden lesk na rty. Už jsem o něm psala ve svém zlatém tutoriálu, ale klidně to ještě zopakuju. 
Je to značka I heart makeup - Wow!Gloss v odstínu Sunshine Today Please. Lesk stojí 269,- Kč, což je pro mě celkem drahá sranda. 
Jak už jsem psala, lesk je mega pigmentovaný, má takovou přirozenou oranžovo-korálovou barvu a nelepí. A vydrží mi hodinu až dvě na puse. Jo a to balení je super, protože je placaté a klidně se vám vejde do kapsy, i do té nejmenší kosmetické taštičky co máte.


Mějte se hezky!
Ještě vám chci říct, co se mi stalo v pondělí. Jela jsem z Brna do Ostravy. Z Brna vlak vyjdel ve 14:02, a víte v kolik jsem se dostala do Ostravy? Ve 3:36 ráno!!! Díky kalamitě, kdy zamrzlo vše, co se dalo jsme prostě trčeli 10 hodin ve vlaku a pak už nás převezli do Přerova a od tama osobáčkem do Ostravy. Řeknu vám, nikomu bych takový zážitek nepřála. Sice je pravda, že lidi ve vlaku byli celkem fajn, ale nedostatek jídla a pití, nedostatek pohodlí vám pak začne trochu působit na mozek :D Pokud máte podobné zážitky, dejte mi vědět. Já už si z toho můžu jen dělat srandu, zvlášť, když ve zprávách řekli, že lidí byli uvězněni ve vlaku "až 4 hodiny" :D:D To mi přišlo opravdu vtipné, když my jsme tam trčeli o "trochu" déle. Takže nevěřte zprávám a mějte se! A pozor na ledovku. A na zamrzlé vlaky.

9 komentářů:

  1. Na e-shop uz jsem koukala a vypada moc dobre, libi se mi. Stejne tak Tve stetce a lesk:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Štětce se mi moc líbí. Jinak jsem se na tento eshop dívala poprvé. Věci mají vážně krásné, už se těším, až si tam po vánocích nakoupím :)

    Victoria´s Secret - Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Stetce vypadaji pekne.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to aby clovek s sebou vozil litry vody a suchary, pro vsechny pripady ze :D no bracha uvizl v polich taky v noci a jel do Prahy taxikem za 1500. Super. A to uz mu jaksi nikdo neproplati :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky napadlo, mít u sebe pro jistotu "majlant" na taxík. Jednou jsem jela takhle na přijímačky, protože pod vlak skočil sebevrah a než by přistavili něco náhradního, přijímačky bych propásla. A být rok nezaměstnaná a čekat na další, to ani omylem. Ale málem mě omylo. Taky mi to nikdo nepropatil, nicméně přijímačky jsem udělala a dnes už mám i ten titul.
      Moje matka v tu dobu, jak ty vlaky zamrzly málem do Brna jela. Naštěstí si to rozmyslel. Naštěstí. Má zdravotní problémy a bylo by to pro ni hrozné, kdyby tak zůstala trčet.

      Vymazat
  5. Ty štětce vypadají tak roztomile :) U nás třeba dva dny vlaky nejezdili vůbec. Jezdím jen mezi menšími městy a rychlíky a osobáky byly úplně z provozu, tak jen jednou za čas výjimečně zastavoval aspoň nějaký mezinárodní :D

    OdpovědětVymazat
  6. To je skvělé pouzdro na štětce :-)
    Budu velmi ráda, když se zapojíš do mojí giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ooo .. tak ty si moj clovek.. tu sadu stetcov mam a celkovo bhcosmetics milujem!!! Ak by si od nich xcela skusit aj paletky a iné.. sup k nam : Pozývam ťa k nám na nasu úúúžasnuuu suťaž.. urcite sa mrkni :) Výhra je naozaj hodnotná :) LIPSTICKS JUNGLE GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. plánuju ai štětce taky koupit. Tak snad nezklamou! :) Původně jsem chtěla sigmu, ale nechce se mi utrácet takový nekřesťanský peníze za par štětců.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!