středa 1. října 2014

Oranžová Bourjois

Nedávno jsem přišla na super akci ve Fannu. Tvářenky od Bourjois za cenu 169,- Kč. No, nekup to. Myslím, že sleva je to skvělá (ale platila asi jen do 30.9.).
Po chvílí přemýšlení a porady s prodavačkou jsem si vybrala odstín 41 Healthy mix. Je to sytá oranžová barva, s překvapivou pigmentací. Už jednu Bourjois tvářenku mám, konkrétní odstín Frosted rose. Ta je krásně přirozená, nenápadná a s trochou lesku.


Tahle oranžáda je opravdu hodně (jako fakt hodně) pigmentovaná a musím trošku opatrně. Barva je sice skvělá,taky s trochou lesku, ale já, jako bledule si musím dávat pozor, abych si ji nedala moc. Ale když to nepřeženu, vypadá to na tvářích pěkně přirozeně. Mám pak takovou "šťavnatou" tvářičku :)



O Bourjois tvářenkách nemůžu říct jediné křivé slovo, balení vám vydrží roky, barvy jsou krásné a na pleti mi taky vydrží klidně celý den. Takže je to skvělá investice, a někdy se zase moje minisbírka určitě rozroste o další odstíny.

9 komentářů:

  1. Tvářenka se mi líbí hodně, já mám od Bourjois jen dvě - a to Ambre d´Ore a Lilac d´Ore. Jsou super a klidně bych si koupila další odstíny ale většinou v parfumerce odcházím s něčím dražším :-D jinak u nás ve Fannu byla ta akce taky, ale nebylo tam nic použitelného. Škoda.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Bourjois tvářenky nejsou špatný, na můj vkus ale až moc zapečený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byly dřív. Ty, co se prodávají teď, už jdou nabrat o moc líp.

      Vymazat
    2. Naty asi tě chápu. Odstín Frosted rose mám tak třetím rokem, a ze začátku mi šla na štěteč špatně nabírat, ale teď už je to v pohodě. Zato ta nová oranžová je šílená, občas se mi podaří nabrat si ji až moc :D Takže třeba nějak změnili to zapékání... :)

      Vymazat
  3. Ha, mám úplně ty stejné jako ty a nemůžu proti nim říct křivého slova. Snad jen ta parfemace je na mě moc silná a vynechávám je kvůli tomu, když mi třeba ráno není úplně dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají fajně :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Už mám třetí, i tuhle... :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!