úterý 5. srpna 2014

NYX aneb o nějakém tom másle a broskvích se šlehačkou...

Při mé návštěvě Prahy jsem si chtěla logicky něco koupit. Nejlépe něco kosmetického, od značky, která u mě (tj. v Ostravě a Brně) není. Nejdřív jsem chtěla do MAC, protože jsem si brousila zuby aspoň na nějakou rtěnku, které je na mém wishlistě.
Co naplat, MAC na Václaváku obestřen velký plakátem s nápisem „coming in august“. Takže MAC je v přestavbě. Tak jsem se trochu naštvala, ale přežila jsem to nákupem knížky.

Pak jsme tak bezcílně bloudili po Václaváku a vpadli jsme do Debenhams (já jsem teda vpadla, můj drahý spíš vypadal, že by si radši někam sedl s pivem), a tam jsem hnedka naběhla ke stojanu Inglotu. Měli tam stíny, ale celkem chabý výběr. Bylo tam jen pár odstínů, bohužel bez očíslování, a žádná asistentka nikde, no tak jsem si řekla, že na to kašlu. Ale pak jsem ještě koukala na NYX (ten je sice i u nás v Ostravěnce, ale co) a koukal na mě z jejich stojanu krásný lesk, který je taky na mém wishlistě. Tak jsem jeden čapla a šla k pokladně. Jak nemám parfumérie moc ráda, a jak mě Douglas jednou naštval, musím říct, že prodavačky u pokladem jsou u nich často milé a příjemné (což se mi jinde nestává). Žádný vzoreček jsem tentokrát k nákupu nedostala, ale svět se nezbláznil.

No, na úvod by to stačilo, teď k samotné recenzi. Kopila jsem si lesk NYX Butter Gloss v odstínu Peaches and Cream, za cenu 189,- Kč.
Je to taková oranžovo-růžová barva. No opravdu ten název (broskev a smetana/šlehačka) celkem sedí. Na puse není zas tak moc pigmentovaný, ale barva se mi líbí, není to žádná extra divočina (jak se mi po prvním vyzkoušení na ruce zdálo). No a prý mi sluší (říkal přítel, a on takové věci musí říkat, jelikož je to můj přítel, takže nakonec nikdy nevím, jestli je to pravda, nebo ne :-D).

Lesk má fajn konzistenci, není ani moc tekutý, ani moc hutný. Prostě akorát. Není nijak lepivý, což velice oceňuju. Ale vlasy se na něj za většího vánku přilepí tak i tak. Pořád je to prostě lesk. Na rtech je příjemný, přeci jenom se to jmenuje „máslový lesk“, takže by určitě neměl vysušovat (a nevysušuje je)

Odstínů mají na výběr dost, já leskům zas tak moc neholduji, takže příště bych to viděla spíše na rtěnku. Lesky totiž nosím akorát v létě, kdy mi to přijde tak nějak logické, prostě léto = období lesku. Však asi víte, rozjasňovače beztak všechny používáte víc v létě, a nebudete výjimky. A co se týče výdže, není to zase nějaký velký držák. Nějakou tu hoďku vydrží, ale na celý den to není :)
Máte nějaký lesk či rtěnku od NYX? Co na ně říkáte? Lákají vás, nebo ne? 

10 komentářů:

  1. Krásná barvička a hlavně ty jejich obaly jsou úžasné. Na to, že já lesky moc nemusím, tak tyto si plánuji pořídit taky O:)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/astor-perfect-stay-gloss-8h.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já ted nedávno byla na Arkádách a uvažovala jsem, co si koupit z NYX.. Vzala jsem si mono stín, a teda hrůza. Na oko nešel vůbec nanést, jenom mi opadával všude po obličeji. Musela jsem se celá odlíčit, a na oku nebylo nic.. Nakonec šel trochu nanést (ale nestejnoměrně) mokrým štětcem. Tohle se mi ještě nikdy nestalo ani se stíny z ebay.. Teď lituju, že jsem si nevybrala něco jiného :D. Uvažovala jsem nad tím leskem ale přisel mi docela lepivý, tak nevím.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od téhle značky bych určitě chtěla něco vyzkoušet. :) Tento lesk vypadá fajně :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem od NYXu ještě nic nezkoušela, ale docela mě poslední dobou láká :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná barvička :) od této značky zatím nic nemám, ale lákají mě rtěnky
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. tyjo vypada to dobře i ta pigmentace je slušná :) určitě od nich něco zkusím

    OdpovědětVymazat
  7. lesk mám (jiný odstín) a je fakt strašně příjemný na rtech! Jestli budou mít někdy nějaké slevy, určitě si koupím ještě jeden...

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, mohla bych se zeptat, kde v Ostravě se dá NYX koupit? Tahle věcička by se mi dost líbíla, zatím jsem ale v Ostravě na stojan NYX nenarazila...

    OdpovědětVymazat
  9. Aaaach bože, další super blog s krásnou babou, co se krásně líčí, to jsem fakt potřebovala, já se asi rovnou vyhlásím za nezaměstnanou, páč to už nejde sledovat všechno:))) Lesky mám taky, mě vyhovují, ale poslední dobou jsem také spíše rtěnková...

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!