čtvrtek 3. července 2014

Lady Ostravačka...číslo nevimkolik

Ahoj! Dneska jsem byla s mamkou a svými (malými) sourozenci na nákupech v ostravském Futuru. Futuru je trochu jiné, než naše známá OC Karolina. Je tam teda méně obchodů, ale v dotyčných obchodech je větší výběr (protože to není tak rozebrané) a celkově je tam méně lidí. A to mi občas vyhovuje.
Dneska jsem měla na sobě nový top Vero Moda, který jsem ulovila v sekáči za stovku. Kabelka je z outletu a je značky Pepe Jeans a stála mě celkem dost (kolem tisícovky). A měla jsem ji dneska tak po páté :D No, byl to kdysi před lety takový ten spontánní nákup (mám na to prachy? Jo? Tak beru!). Aspoň že jsem ji zase vytáhla. Náhrdelník mi dala kámoška k narozeninám. Zlato moc nenosím, ale v létě, když začnu být opálenější (rozuměj "vypadat jako normální člověk a né sněhurka") ho vytáhnu. Jo, a taky jsem našla staré brýle. Ty jsem si kupovala ve druháku na střední, když jsem byla na stáži v Německu :D Měli tam moc krásný obchoďák a já jsem si tam v Six koupila dvoje brýle. Jedny přežily čtyři roky a tyhle mám vlastně už sedm let :D:D Na to, že stály asi 1 euro je to fajn výdrž, ne?
No a co se týče makeupu, právě teď testuju makeup (jak vidíte níže) Nude Maguique od Loreal. Zatím vám o něm nic nepovím, počkejte si. Jinak v tomto období ráda "přitlačím" na bronzer (rozuměj - dávám si ho více, než normálně) a taky sahám častěji po rozjasňovačích. Ty sice používám celoročně, ale v létě rozjasňuje vše, co si můžu dovolit rozjasnit.
(Nevím jak vy, ale když čučím do slunka, vypadám dost blbě)


V GATE jsem si koupila obyčejné bílé tričko (to se neztratí) a náhrdelník za 149,- Kč. Nápadné náhrdelníky jsem si v poslední době hodně oblíbila, dokážou nadzvednou i to obyčejné bílé tričko :) Nejdřív jsem si nebyla jistá, jestli není tahle barevná kombinace není až moc barevná :D Ale myslím, že je to fajn. Zlatou moc nenosím, ale asi budu, protože se mi na mě začíná více líbit než stříbro. Jinak v Gate se mi takovéhle "cetky tretky" nakupují dobře, protože mají celkem výběr, nestojí to moc peněz a vypadá to celkem dobře :)

Ještě malý náhled toho, jaké příspěvky mžete v blízké době očekávat :)

4 komentáře:

  1. Na fotce Ti to moc sluší :-). Jinak náhrdelník,který sis pořídila je vážně pěkný! Obyčejné outfity určitě skvěle zvýrazní. A výdrž tvých brýlí ti teda závidím, můj nový rekord je týden :-( :-D!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Výrazné náhrdelníky mám moc ráda :) A těším se na recenzi toho make-upu. Uvažuju totiž o koupi :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/new-in-june-2014.html

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!