pondělí 2. června 2014

Yves Rocher hydratační krém

Hlavně v zimě a v létě pleť potřebuje hydratovat. A proto vám dneska řeknu něco, o mém oblíbeném hydratačním krému, který jsem dostala na vánoce, takže jsem ho testovala opravdu dlouho :)
Je to krém od Yves Rocher - Hydra Vegétal - Hydratační krém pro normální a smíšenou pleť. Není to žádný "hutňák", je lehký, rychle se vstřebává a zanechává pleť krásně vláčnou a hydratovanou (po celý den). Teď, když ještě nejsou až taková vedra ho ráda míchám s BB krémem od Garnier, a jsem s touto kombinací velice spokojená (když chci použít normální makeup, tak na čistou pleť nanesu trochu tohoto krému, nechám pár minut vstřebat a hurá na makeup).
 Má i ochranný UV filtr 25, a to se v těchto měsících také velice hodí.  Obsahuje i složky rostlinného původu (a je mi jasné, že někdo si na takové - tak trochu bio krémy - potrpí): javorový cukr, míza z bio agáve a voda z bio vilínu.
Jeho cena je 340,- Kč.
Yves Rocher mám celkem ráda, ikdyž nějak moc věcí jsem od nich nezkoušela. Moje maminka má právě od této značky spoustu produktů, tak je občas použiju, a musím říct, že jsou opravdu kvalitní. Vždycky mě lákal třeba jejich malinový ocet na vlasy (máte s ním někdo zkušenosti?), a také jejich sprcháče jsou skvělé, ale u nich mě odrazuje cena.

2 komentáře:

  1. já jsem se na hydratační krémy v poslední době také zaměřila, protože, ač se snažím, má pleť potřebuje více. tento nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Yves Rocher mám moc ráda a tento jejich krém mě celkem láká, tak uvidíme, jestli mu nakonec podlehnu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!