pátek 13. června 2014

REALASH aneb jak mít delší řasy ?

Před pár dny mi přistála v emailu nabídka spolupráce. Sérum na řasy. Říkám si "Proč ne, nikdy jsem žádné sérum na řasy nevyzkoušela." No, tak teď už zkouším. Balíček mi přišel opravdu rychle (a to ikdyž to bylo ze Slovenska). A celé balení bylo opravdu velice krásně upravené, až mi bylo líto ho vůbec otvírat :)
Tak, a co že to vlastně je? Je to Sérum na růst řas Realash. Balení má 3 ml (nelekejte se, že je to malé, tohle vydrží minimálně 3 měsíce). Aplikuje se každý večer, těsně na řasy (jako když si děláte oční linku). Aplikace je opravdu jednoduchá. Sérum testuji zatím 3 dny a musím se přiznat, že se s řasama opravdu něco děje. A abych vám řekla, co že to má vlastně umět - tohle sérum pomáhá řasám růst rychleji a efektivněji, protože proniká do hloubi řas, regeneruje je a zlepšuje jejich strukturu a pružnost. A zamezuje lámání a předčasnému vypadávání.
Nějakou "pořádnější" recenzi očekávejte tak po měsíci, to už půjde vidět nějaký výsledek. Dneska je to spíše taková "first impression".
Tak a tady můžete vidět moje pihaté oční okolí a hlavně moje řasy. Celkem se těším, až si po měsíci budu moct udělat srovnání. Máte se na co těšit!


2 komentáře:

  1. Tohle sérum mohu jen doporučit je totiž fakt boží :D :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!