středa 18. června 2014

Odličovací rutina + pár nepovedených produktů

Rival de Loop Jemné čistící mléko dračí ovoce & papaya

Je určen pro každý typ pleti, pro každodenní použití a šetrně odstraňuje nečistoty a makeup do hloubky pórů. Tolik k popisu na etiketě. V první řadě mě dostává vůně. Voní opravdu krásně, svěže, ovocně. Mléko má fajn konzistenci - ani moc tekutou, ani moc hutnou. Ale neodličuje zrovna úžasně. Doporučila bych ho spíš na "doodlíčení". Určitě neodstraní makeup až do hloubky pórů. Jsem zvyklá odličovat se tak se dvěma tampónky a většinou to stačí. Tady je ale potřeba použít jich více, dokud pleť opravdu není úplně čistá. Takže je to zdlouhavé a to mě nebaví.

Rival de Loop Mycí gel ovocný sen
Pro normální až smíšenou pleť, bez mýdla, silikonů a parabenů a je to obohaceno o extrakt z ostružinového listu. Vůně je opět výrazná, ale trošku víc chemická, než u čistícího mléka. Je to gel, ovšem jeho konzistence je taková divná. Moc mi nevyhovuje. Popsala bych to jako "rozplizlá hmota". Na ranní čistění pleti to celkem jde, ale každý den to používat nemůžu, protože mi to smrdí a celkově nevyhovuje.


Rival de Loop Odličovač očního makeupu
Je speciálně vyvinut pro jemné čistění pleti očního okolí, jemně a důkladně odstraní ve vodě rozpustný oční makeup, aniž by mastil. Souhlasím s tím, že nemastí. Ale voděodolný makeup jen tak nerozpustí. To už je třeba trošku přitlačit, a to není zrovna to, co od očního odliřovače očekávám. Ale rozhodně to není k zahození, normální řasenku i linku s ním odstraním celkem v pohodě a nemám žádný pocit pnutí či pálení v očním okolí. Takže tohle bych tak napůl doporučila (pro nenáročné). Ale příště si raději koupím nějaký dvou fázový odličovač a udělám asi lépe.

BaleaMed odličovací mléko pro citlivou pleť
Z tohoto mléka jsem celkem nadšená. Za pár kaček je to totiž opravdu skvělý produkt. Odlíčí makeup i z očí, aniž by štípal a moje pleť se s ním má opravdu dobře. Asi právě proto, že je vhodný pro citlivky. Žádné nepříjemné pocity pnutí. Prostě jemné odlíčení. Většinou spotřebuji dva odličovací tampónky a mám hotovo. 

No, a jaká je teda moje odličovací rutina?
Moc ráda teď používám odličovací ubrousky. Zvykla jsem si na ně v poslední době, kdy chci mít odličování rychle za sebou. Prostě si odlíčím celý makeup jedním -- dvěma ubrousky, doodlíčím čistícím gelem/mlékem a nazdar bazar. Ubrousky mi stačí ty "za pár kaček". Žádné drahé jsem nikdy neměla, většinou seženu 25 ks ubrousků za 20-30,- Kč. Takže pohoda. A na cestování ideální, nemusíte tahat plno lahviček. Někomu ubrousky nebudou vyhovovat, protože jsou některé napuštěné šílenými hnusy. Proto si kupuju většinou ubrousky na citlivou pleť, a s nimi si klidně odlíčím i oči, aniž by mě cokoliv štípalo. 
A pokud se chci odlíčit "normálně - zdlouhavě", začínám odlíčením rtěnky (do papírového kapesníčku), pak odlíčím oči, pak zbytek makeupu odličovacím mlékem a pak dočistím buď čistícím gelem/micelární vodou, a nakonec si dám krém.
P.S. Pokud vás to zajímá, tak značku Rival de Loop seženete výhradně v Rossmanovi, a také všechny produkty představené výše stojí v rozmezí 40 - 60,- Kč.

A jak se odličujete vy, a co používáte? A máte nějaký tip na dobrý odličovač oči?

8 komentářů:

  1. já si odlíčím oči dvoufázovým odličovačem, obličej micelárkou a pak ve sprše umyju buď gelem nebo peelingem, záleží, na co mám náladu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych chtěla zkusit odličovač očí od Garnier, ted jsem si od ní koupila micelárku, tak se uvidí, jaká bude :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám micelárku a zelenej odličovač očí od Garnieru a taky obyč kokosovej nebo olivovej olej, když mám voděodolnou řasenku (ten odličovač ji zvládne taky, ale musí se na něj přitlačit a to já moc nerada, olejem je to raz dva).
    LB

    OdpovědětVymazat
  4. ja som v odlicovani celkom dost konzervativna a na plet pouzivam roky rokuce len zelenu Biodermu a na oci nejaku micelarku. Tu striedam, teraz pouzivam Garnier ale kludne vyskusam aj nejake dalsie :)

    Pozyvam na letnu Sally Hansen giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  5. Oči odličují od Ziaji a makeup od MIXi pleťovou vodou :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Používám micelárku od Garnier i odličovací mléko od nich a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  7. když na tom Rival de Loop očním odličovači tvrdí (jak píšeš), že "důkladně odstraní ve vodě rozpustný oční makeup", tak se asi není čemu divit, že neodlíčí voděodolný, který není ve vodě rozpustný :D neber to prosím jako rejpnutí, já jen abys mu chudáčkovi nekřivdila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajo vidíš, díky za upozornění. Mě to nějak nedocvaklo :D

      Vymazat

Díky za komentář!