středa 11. června 2014

Inspirace - líčení a outfit


Dnes vám chci ukázat moje nedávné líčení, inspirované krásnou Chloe Morello. Pokud ji neznáte, tak vám ji doporučím. Má spoustu užitečných tutoriálu a jej YT kanál naleznete ZDE. Moc ráda se jí nechávám inspirovat. A jsem celkem unešená z její podoby s Leighton Messter (alias Blair z Gossip Girl). Třeba ve starších tutoriálech, kde má delší a tmavší vlasy je opravdu jako její dokonalé dvojče. Chloe má oči nalíčené hnědým-bronzovým stínem, k tomu jednoduchou linku a výraznou - oranžovou rtěnku. A taky drdol, tím jsem se nenechala úplně inspirovat - drdol teď nosím pořád, protože v mých vlasech do pasu bych ve vedrech opravdu "zdechla". Horší je, že mě po celém dni s drdolem celkem bolí hlava :D

Líčení je v podstatě jednoduché a není potřeba moc produktů. Na oči jsem použila gelové linky od Maybelline (které mám doma tak 2 roky a teprve teď se s nimi pořádně učím malovat), pak stín Essence 35 Party all night (který je boží, protože má metalický efekt a udělá oko krásným. Když se rozetře doztracena, není potřeba oko nějak složitě stínovat, prostě vám na kouřovy stačí jeden stín), na řasy Clump Defy od Max Factor. Na obličej jsem použila BB krém od Garnier smíchaný s matující bází od Rimmel (tohle míchání má dva důvody - prvním je, že odstín BB krému trochu zjemním, a zadruhé to umocní matující efekt), bronzer je Sunny od NYC a na puse mám Shocking Coral od Maybelline (ta barva je více intenzivní, než na fotkách).

Celkem mě štve, že líčení na fotkách postrádá intenzitu, a vlastně celou tu krásu. Nejde vidět barva rtěnky, ani stínů. Fotím mobilem, a to mám doma i pořádný foťák, ale jelikož nemám nikde v domě pořádné světlo, je to celkem peklo, vytvořit reálné fotky líčení. Ale budu to zkoušet dál, určitě se můžete na takovéhle makeup-outfit posty těšit častěji. P.S. Líčení vydrželo i extrémní stres u zkoušky a taky extrémní vedro. Ačkoliv jsem se "zpotila jako prase", celý makeup vypadal stejně, jako 2 minuty po namalování :)

Tady ještě zbytek "outfitu", vzala jsem si na sebe šaty, které mi věnovala maminka. Jsou z Orsay. Na léto mi vyhovují, protože jsou v lehkého materiálu a je v nich skvěle. 

Co vy a vedra? Jak se líčíte? Nebo se raději nelíčíte vůbec? 

2 komentáře:

  1. Vyčesaný vlasy ti ohromně sluší!

    Já v pařáku a vlastně celkově v létě měním make-up za tónovací krém nebo bíbíčko a používám voděodolný líčení. A když nemusím do práce, tak se vyprdnu na všechno a jdu s nahatým obličejem, jen se máznu krémem s vyšším faktorem, aby mi nerudnul nos.

    OdpovědětVymazat
  2. Sekne ti to :))) Vlasy, líčení je super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!