neděle 29. června 2014

A co takhle plnější rty?



Díky spolupráci s eshopem krasa.cz jsem dostala na testování výrobek LipPlus Booster od značky FacEvolution. Je to vlastně bezbarvý lesk, který má ze rtů udělat měkké, hladké a objemnější. Pamatujete třeba na takové ty lesky, které měly zvětšovat rty, a strašně na rtech štípaly? Tohle je tomu trochu podobné, jen o pár levelů lepší.
Jak je z obrázku patrné, vypadá jako obyčejný lesk na rty s klasickým pěnovým aplikátorem. Nejvíc mě zaujalo to, že by měl rty vyhladit a změkčit. Mám totiž dost suché a vrásčité rty (takové ty rýhy ve rtech, chápete?). Co se týče objemu, ten teda nepotřebuji, se svými rty - co se týče velikosti a tvaru jsem nadmíru spokojená. 
Před a Po - výsledný efekt tam opravdu je. Rty jsou o něco objemnější, a hlavně hladší a celkově hezčí. Může se nanášet buď jen jako lesk, nebo i na rtěnku. I na rtěnkách má stejný účinek, vypadá fakt dobře. Není lepivý, a na rtech je příjemný. A takový ten lehce chladivý až štiplavý efekt tam taky je, ale jen chviličku. Pak už jen cítím jak jsem moje rty jemnější. No a taky příjemně voní. A vydrží na rtech cca 2 hodiny, záleží jestli moc pijete, jíte a tak :)

Můžete ho pořídit ZDE, za cenu 560 Kč.
A ještě něco o značce FacEvolution. Značka vznikla v roce 2005 v Salcburku, a jejich výrobky se výlučne vyráběji v Rakousku. Chtějí "uvést na trh inovace a etablovat kosmetiku s účinnými látkami, která skutečně přinese slibované výsledky". Na krase.cz naleznete jejich výrobky, a to konkrétně tuhle péči pro objem rtů, pak sérum na řasy a lesk se zvětšujícím efektem. Vše najdete ZDE.

Děkuji PR krasa.cz za poskytnutí výrobku k recenzi.

6 komentářů:

  1. ten rozdíl je fakt nádherný :))) Jen škoda té ceny :(

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle bych moc ráda vyzkoušela! I když rty nemám nějak extra malé,ale i tak bych je brala ještě trošku plnější :)

    OdpovědětVymazat
  3. Žádný rozdíl tam není, stačí se na velikost rtů u obou obrázků zaměřit a je to. Tohle "opticky zvětší" každej bezbarvý lesk...
    Nesnáším recenze typu vlezloprdelství, když mi výrobek zaslali zdarma a nechci je urazit, jinak bych už nic dalšího nedostala, tak to vychválím do nebes...Hnusný toto...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic nechválím až do nebes, a veci které jsem kdy vychvalovala jsem si vetsinou koupila sama. Laskave se nepo*** a bud normalni. Pisu sve nazory a vzdycky jsem psala, pokud se mi neco nelibi, tak to napisu- viz spoluprace s rimmelem a jejich oranzovyma makeupama. Asi muj blog moc neznas no...

      Vymazat
  4. Neni tam rozdil, proc takovy kraviny beres, kdyz je neumis uprimne zhodnotit.

    OdpovědětVymazat
  5. Neříkám že to udělá nějaký objem ala botox, ale hlavně že jsou rty hladší a jemnější! Takže se bęžte bavit někam jinam, ok? A příště se aspoň podepište. Dík a zdar!

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!