neděle 1. prosince 2013

Jak teď pečuji o své vlasy?

Shauma šampón a kondicionér pro poškozené a suché vlasy - Protože mi ostatní šampóny došly, koupila jsem si tohle duo (v Lidlu za 70,- Kč). A jsem spokojená. Vlasy jsou pak jemné, lesklé, a dobře se s nimi pracuje (po některých šampónech mám problém se učesat :D). Jo, oba výrobky taky moc hezky voní (připomíná mi to kakaový jogurt s kokosem). Myslím, že u této značky nějakou chvíli vydržím :)
Lak na vlasy Wellaflex Hydrostyle - Tento lak je mým oblíbencem už od začátku roku. Vlasy po něm drží, ale nejsou slepené jako s ostatními laky. 
Schwarzkopf Moisture kick - Psala jsem o něm ZDE. Používám ho buď místo kondicionéru, nebo místo Biosilku.
Biosilk hair therapy - Na tenhle olejíček nedám dopustit. Používám ho taky skoro celý rok a jsem s ním nesmírně spokojená. Mám dost suché konečky vlasů, ale po Biosilku jsou vždy vyživené.

Že mám na každé fotce úplně jinou barvu vlasů? Ne, to opravdu není úpravou fotek, moje vlasy jsou fakt natolik divné, že vypadají snad z každého úhlu jinak :D


7 komentářů:

  1. máš naozaj krásne vlasy! hlavne na tej druhej fotke :))) inak aj ja mám na každej fotke iné vlasy a nechápem to :D

    OdpovědětVymazat
  2. Máš vážně nádherné vlasy. Jinak shauma výrobky mým vlasům taky vyhovují, takže věřím, že časem se k ním zase vrátím. Biosilk je můj must have už několik let.

    Zvu tě na Giveaway o paletku a rtěnku NYX

    OdpovědětVymazat
  3. Schaumu tež si někdy koupím, je skvělá! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. wow nadherne vlasy
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. Vlasy máš krásné, ale s tou Shaumou musím nesouhlasit. Pro mě je to největší noční můra, tak hnusné vlasy jako po Shaumě nemám po žádném jiném šamponu. Ale to je hádám individuální :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tohle duo mám také,už delší dobu(asi potřetí) a jsem nadmíru spokojená.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!