čtvrtek 15. srpna 2013

Mini new in

1. Jelikož jsem byla ve Vaňkovce s úmyslem koupit si něco na sebe (a samozřejmě se mi skoro nic nelíbilo, a když už jo, tak mi to nesedělo), udělala jsem si aspoň radost v DM a v Douglasu. Koupila jsem si rtěnku Maybelline (DM) a v Douglasu lak Flormar a pak dva 100 ml sprcháče, za cenu 39,- kč (no nekup to...). Recenze budou co nevidět. P.S. V Douglasu mě překvapily hodně milé prodavačky, které byly i ochotné a dokonce si semnou chvíli povídaly. Upřímně, tohle se málokdy vidí (aspoň já to málokdy vidím :D). Třeba když jsem kdysi chtěla pomoct s výběrem rtěnky, bylo na prodavačkách vidět, že mi nechtějí pomoct a taky že tomu vůbec nerozumí. Hlavně by všichni, co prodávají kosmetiku měli pochopit, že kosmetika má lidem pomoci dodat sebevědomí a tak. Ale o tom taky zas někdy příště v nějaké úvaze. 
2. Jak je uvedeno výše, chtěla jsem si koupit něco na sebe. Konkrétně něco slušného. Košile se mi v H&M líbí, zvláště tahle kombinace proužkované černo-bílé košile a fialového sáčka. Ale nesedlo mi nic. 
3. Kočička. Doma u mamky máme venkovní kočku, která měla koťata. Ty už taky trochu zdivočely, takže se k nám chodí vyloženě jenom napapat, ale že by se nechaly hladit, to ne. A tahle fotka se mi dost líbí. 
4. Nuda v práci. Ještě si ale práce užiju příští týden, a pak končím. Jelikož se mi opět převrátil život vzhůru nohama a budu se stěhovat z Brna pryč. O tom ale někdy jindy :)

P.S. GIVEAWAY pořád jede, někdy do září. Konkrétní datum ukončení vám nepovím, jelikož sama nevím, kdy budu mít čas vybírat vítěze. Takže pořád máte šanci. 

16 komentářů:

  1. Skvělá kočička!

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka kočky je krásná, každá kočka je totiž krásná :D Věci v obchodech se mi taky moc nezamlouvají, je těžké si vybrat něco pořádného, aby to nebylo zase příliš drahé.. a na poslední fotce máš krásné naušnice :) A jsem zvědavá, copak se stalo, že se stěhuješ! A kam? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bude ze mě zase student, tak se budu stěhovat do svého rodného města :) Ještě se o tom budu zmiňovat v dalším příspěvku ;) Jinak s těma kočkama máš pravdu - každá je krásná. Jo a ty náušnice už jsou dost rezavé, ale naštěstí to není na první pohled znát :D

      Vymazat
  3. Jé, ty sprcháče jsou z Douglasu teda, jo? Ty vypadají roztomile? Já jsem se nedávno v Douglasu ptala na kosmetiku I Love a řekli mi, že už jí nemají, ale místo ní nabízejí zákazníkům něco jinýho.. Já byla smutná, že jsem si ani nenechala ukázat, cože jim to místo toho nabízí :-D to by mohlo být ono, ne? Už jsi je zkoušela?

    Fczelkamaya

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem je nezkoušela. Koupila jsem je včera, a ještě jsem je ani nerozbalila :D Ale asi ta značka fakt končí, jinak by asi nebyli dva za 39 Kč.

      Vymazat
    2. Aha, tak to zase mít nebudou :-D no, zítra mám do Douglasu cestu, tak zkusím štěstí. A ještě, jak jsou velké? A má to nějakou značku? Ať tam zase nevysvětluju jak tydýt, že chci nějakej roztomilej sprcháč :-D

      Vymazat
    3. No má to nápis BODY WASH a jedno je Edition Orange a druhé Edition Red. A každý má 100 ml (ideální na cestování). A až si dolakuju nehty, tak je otevřu a očuchám a podám zprávu, jak voní ;)

      Vymazat
    4. Aha, tak já si počkám, jdu tam stejně až zítra ;) Ale tak určitě budou fajn, jen si musím dát do mobilu tu fotku, kdybych potřebovala pomoct od prodavaček :)

      Vymazat
    5. Tak oranžový voní fakt jako pomeranč (ale na pomerančovou řadu od Ziaji to nemá) a ten červený voní zvláštně, nevím k čemu to přirovnat. Takže tak :D

      Vymazat
  4. To fialové sako je krásné.. já si v HMku nemůžu kupovat saka vůbec, protože mi nesedí.
    Jinak kočka je krásná! :-)

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, že bych se zase odvážila ve Vaňkovce vlézt do Douglasu? Když jsem tam posledně okukovala tvářenky, nalepil se na mě sekuriťák, že jsem měla málem chuť začít krást. Ale je fakt, že to bylo asi před dvěma lety. Od té doby jsem radši nakupovala už jen v Sephoře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se mi tam taky stávalo, a teď se situace fakt zlepšila. Nikdo se na mě nelepí a prodavačky jsou milé. Takže to zkus a pak dej vědět :)

      Vymazat
    2. Asi jak kde :-D já tam dnes byla. Sprcháče tam (v Plzni) bohužel neměli.. Prý nemaj všechny značky jako v Praze.. No, to je tak, když já pražanda jdu nakupovat v Plzni.. Každopádně sekuriťáka jsem měla za zádama, kam jsem se hla.. Děsný!

      Vymazat
    3. Tak je to možné. Ale i v Ostravě v Douglasu mě nikdo nesledoval :D Třeba vypadáš jako nebezpečná osoba, nebo nevím :D

      Vymazat
    4. Asi jo no.. jsem děsně nerozhodná, protože mi jentak něco nesedne.. a tak všechno dlouze zkoumám a pročítám složení :-D

      Vymazat

Díky za komentář!