úterý 20. srpna 2013

Maybelline šokující korálová


Korálové barvy mě nikdy nebraly. Zato rtěnky od Maybelline, to jo. Už dlouho jsem chtěla zkusit nějakou z téhle kolekce (Vidids). Nejdřív jsem toužila po Pink Pop (bárbinovská růžová, ale bohužel, ke mě se nehodí). Pak jsem chtěla Hot Plum (ta je skvělá, možná si ji ještě pořídím. Ale připadala jsem si s ní až moc výrazně). No a poslední odstín, který se mi líbil natolik, že jsem si ho pořídila byl právě Shocking Coral
Je taky hodně výrazný (což jsou asi všechny barvy z této kolekce). Ale nebudí až takovou pozornost, když si té rtěnky nenanesu moc (poprvé jsem si rty normálně natřela a šla ven. Pak šla paní s malou holčičkou a holčička hlásí - "Mami, ta paní má tak korálovou pusu!", a další holčička hlásila, že vypadám jako klaun). No nevím, rtěnku jsem nikde rozmazanou neměla, a i tak jsem vypadala jako klaun. Tak jsem si hold příště dala rtěnky méně - teď ji nanáším prstem (neboť štěteček na rty /já chuděra/ nemám).

No co vám, budu povídat dále. Tuhle rtěnku jsem si oblíbila a poslední dny jinou nenosím. Výdrž je extra super (upřímně, jde špatně oddělat. Takže drží jako přibitá). 
A poslední co vám řeknu (a budu se opakovat) je, že jsem si ji opravdu oblíbila. 


Co vy a korálová?



13 komentářů:

  1. Ta vypadá božsky na rtech :) Ale kup si ten štěteček, bo je to lepší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem nepotkala žádnou moc upřímnou holčičku, takže se nebojím a nanáším normální vrstvu. Aspoň jsem vidět na kilometr a nic mě nepřejede :D

    OdpovědětVymazat
  3. Neukážeš nám taky ten "plný" nános? Takhle se to nezdá nijak výrazné, nosím "horší", ještěže nepotkávám malé děti. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady mám na puse právě normální vrstvu. Taky se mi to nezdá až tak křiklavé, ale na venkovním světle je to o něco výraznější :)

      Vymazat
  4. Je krásná! Já mám Hot Plums a ta je tedy taky výrazná, ale proč ne, když mám náladu, tak ji nanesu hodně, když ne, tak jenom zlehka. Určitě doporučuji i tu.

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. moc ti sluší :) já bych na tak výrazné rtěnky neměla odvahu, ale k tobě sedí jak máš tmavé oči a vlasy a celkově jsi výrazný typ :)

    OdpovědětVymazat
  6. farba ružu je pekna velmi ti pristane:)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky ji mám :) je úžasná... jen si ji teda maluju asi ve víc vrstvách než ty. Mám ji o dost výraznější
    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  8. ta barva je super!

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Podle mě ti ohromn sluší! Já chci taky nějakou z téhle kolekce vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  10. tak tohle mě pobavilo, spratci malý :D já bych se vykašlala na lidi kolem, naše republika je šíleně zaostalá co se týče výraznějších rtěnek. na mě taky každej čumí když si dám rudou rtěnku, a děti to holt často nevidí, tak to pak berou jako něco zvláštního. jedna z věcí, které na téhle republice nesnáším. jo je jich mnoho :D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!