středa 7. srpna 2013

Letem světem


Košile - H&M
Pásek - sekáč
Jeggins - Bershka
Kabela - F&F
Baleríny - vietnamci

Můj pracovní outfit. Jo, konečně jsem se zařadila mezi pracující lid. Dělám asistentku u kamaráda ve firmě. Není to teda žádná extra těžká práce, hold sedím od 9 do 17 hod v kanclu a zvedám telefony apod. A hlavně jsou za to peníze, které se mi opravdu hodí. P.S. Můžete vidět novou tašku z F&F (ve slevě 249,-kč), do které se vejde úplně všechno, co potřebuji a starou košili, kterou jsem zdědila po mamce a připadá mi super v rámci takového uvolněného stylu. 

A když je čas, jedu se na víkend opalovat na barák k mamince, kde mám bazén, spoustu starých Elle ke čtení a své drahé malé sourozence.

Košile - Orsay
Jeggins - Bershka
Kabelka - Mango
Brýle - H&M
Boty - Deichmann

A ještě vám ukážu svou milovanou košili z Orsay, která je prostě úžasná! Je ze skvělého materiálu, takže se ideálně hodí na léto/podzim.

Dále outift z jednoho "vínečkování". Ta pudrová věc, co mám na sobě je z H&M a je ve velikosti asi 46 :D Všichni tomu říkají kimono. Já mám to "kimono/sako" ale moc ráda, protože je z neskutečně příjemného materiálu a s páskem se mi to nezdá zas tak hrozné. 

P.S. Máte nějaký tip, jak přežít ty vedra? Já sice sedím každý den v klimatizované kanceláři, kde je úžasně, ale jak vylezu ven, mám pocit, že chytnu infarkt. 

8 komentářů:

  1. Na tu kabelku z FF jsem se taky koukala a to stála 499 myslím .... musím se jít na to zase podívat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to byla původní cena. Já tu svou kupovala v Brně tak před 3 týdny, tak přeju hodně štěstí, aby tam ještě byla :D

      Vymazat
    2. Už ju máááááám :-D ješte tam měli takovou zelenou za 149 ale ten odstín byl ne moc ono :-D

      Vymazat
    3. yeaaah! Ta zelená se mi celkem líbila, ale nevím teda s čím bych ji zkombinovala, a ještě k tomu neměla zavírání na zip :)

      Vymazat
  2. Ta druhá košile je nádherná :) Tý jo to sako/kimono vypadá fantasticky! :))

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta ombré košile z Orsay je boží :-) já si ve slevách F&F koupila fuchsiové vyšší kraťásky, asi za 190,-, takže ať žijou letní slevy!

    OdpovědětVymazat
  4. Mám asi stejný kryt na Galaxy S III :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!