pondělí 12. srpna 2013

Catrice


Catrice Multi Colour Blush 060 Strawberry Frappucino
Značku Catrice mám celkem ráda. Zatím jsem od ní měla jen pár věcí, ale byla jsem vždycky spokojená. vzhledem k ceně, je kvalita výrobků dost fajnová. Tyhle dvě věci jsem si ale nakoupila já, ale moje maminka, tak jsem se rozhodla je otestovat. 
Tvářenka v odstínu Strawberry Frappucino (jejíž název je fakt příhodný, protože v právě takové barvě bych si to jahodové frappucino představila) se mi líbí. Možná kromě balení, které se celkem blbě otvírá a akorát si na něm odřete nehet. 
Ale barva je výborná. Není ni růžová, ani oranžová...spíš něco mezi. Proto vypadá dost přirozeně. Tváře pěkně lehce zabarví a vydrží na obličeji celý den (ps. uporozňuju, že jsem se jí namalovala, a pak seděla půl dne v kanceláři a nepotila jsem se. Takže je možné, že když si dáte tuhle tvářenku v 38 stupních a vylezete ven, za chvíli ji na obličeji nenajdete, stejně jako celý zbytek vašeho makeupu).
U cen si nejsem jistá, ale tvářenka byla tuším za 149,- Kč. 



Catrice Made to Stay Highlighter Pen
Rozjasňovače mám ráda, zvláště v létě. Pokud to s rozjasňovači umíte, dokážete si vytvořit nádherný, prosvětlený obličej. A hlavně to pomáhá, když nejste úplně vyspané (a to já nejsem nikdy, ani když spím 8 hodin, a ani když spím 12 hodin :d).
Proto jsem tohle pero musela hned vyzkoušet. Do koutku oka sedí výborně. Pod obočí celkem taky. ale na další místa, kam rozjasňovač používám (trochu na nos, nad lícní kosti, nad bradu, do srdíčka rtů) se nehodí, protože se blbě rozmazává. Proto nemám v lásce tyhle balení v peru. Radši mám pudrové, nebo tekuté rozjasňovače. 
Ale pokud potřebujete rozjasnit hlavně v koutku oka, tohle by vám mohlo bohatě stačit.
Barvu vidíte na obrázku níže. Je to taková třpytkatá studená růžová. 


9 komentářů:

  1. Tyto výrobky vypadají opravdu zajímavě:-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám s Catrice výborné skúsenosti- vlastním 5 líceniek a všetky sú úžasné :) Okrem toho mám aj paletku korektorov, laky na nechty a očné tiene a som veľmi spokojná :)

    http://sweetletty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle tužku jsem si dnes taky koupila, ale v odstínu 020, který je spíš do zlatova. Taky mě zklamalo, že rozetřít jde opravdu špatně a je těžké udělat měkký přechod.

    Fczelkamaya

    OdpovědětVymazat
  4. Jinak, mimochodem, titulní obrázek blogu "No image by that name was found!" je účel, nebo omyl? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé já si toho předtím vůbec nevšimla :D Asi systémová chyba :)

      Vymazat
  5. Super, na ten rozjasňovač jsem hledala recenze. A asi si ho nekoupím- také mam radši tekuté nebo pudrové.

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Catrice kosmetiku jsem ještě nezkoušela musím to napravit ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. lícenku mám aj ja, a som spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja mam velmi rada Catrice, sice nemam vela veci, ale tych par je super :)

    Inak ak ta zaujima ako funguje hadi krem na nohy recenzia u mna: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/nieco-co-ste-este-neskusali-od-tiande.html

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!