čtvrtek 1. srpna 2013

Péče o tělo

Balea tělový krém 
Bambucké máslo, mandlový olej a panthenol. To jsou hlavní složky tohoto vyživujícího krému, které si můžete patlat jak na tělo, tak na obličej. Voní tak nějak zvláštně. Ty mandle tam cítím. A dál už mi to vzdáleně připomíná vůni indulony. Každopádně tenhle krém se rychle vstřebává a mám po něm pokožku hladkou, vyživenou a...nevím, ale radost pohladit!

Avon Rich moisture family cream
Tímto krémem si můžete patlat jak tělo, tak i obličej a ruce. Je totiž celkem lehký, ale výživný. 400 ml mě stálo kolem 80,- Kč, což je super. 

Avon Planet spa tělový peeling
Tělové peelingy mám ráda, zvláště v létě. Používám ho teda hlavně na ruce a nohy, protože zrovna tam mám kůži suchou.

Nivea tělové mléko do sprchy
Docela zajímavá věc. Ve sprše se normálně umyjete, pak na sebe naplácáte tohle mlíko, opláchnete a už se pak nemusíte ničím mazat. Pokožka je pak fakt celkem hebká a mám fakt pocit, jakože jsem na sebe naplácala normální krém po koupání. Akorát tohle ušetří dost času, protože na sebe už fakt nemusíte nic mazat a taky čekat, až to na vás uschne. Měla jsem ho zatím jen ze vzorku, ale na 99% jdu do plného balení. 

Čím se teď mažete vy?

8 komentářů:

  1. já momentálně používám od Balei telovou emulzi s vůní tropického ovoce, obsahuje i zlatý třpyt, takže na léto ideální:) obecně mám mazadla od Balei snad nejradši, jsou levné, účinné.. a ty jejich vůně, tomu prostě neodolám:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nivea tělové mléko do sprchy si chci taky pořídit ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. To Nivea tělové mléko je sice fajn, nepřijde mi to ale teda jako extra úspora času (namazat se to musí tak či tak), o vodě nemluvě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě osobně by to teda čas ušetřilo, protože když se po sprchování namažu krémem, tak mi to trvá rozhodně déle :D

      Vymazat
  4. Nivea tělové mléko používám a je to super!! :)

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já v létě používám ráda tělové oleje. Teď mám jeden z Rossmana s vůní růže a fíků. Používám ho stejně jako to tělové mléko do sprchy. Namažu na mokrou pokožku a ještě jemně spláchnu.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém od Avon care je super! Osobně si nemůžu vynachválit ze stejné řady mýdlo na ruce. Krásně hydratační :)

    Fczelkamaya

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!