pátek 4. ledna 2013

Poslední dobou....

Dneska opět jeden článeček o mé osobě. Co jsem dostala na vánoce vám ukazovat nebudu, protože by vás to asi nezajímalo. Nedostala jsem vůbec žádnou kosmetiku (protože toho mám prej hodně a nemám šanci to spotřebovat do konce života...hahaha). Dostala jsem třeba teplou deku, povelčení, útěrky, skleničky apod. Ale i z takových věcí mám radost...
Každopádně větší radost jsem si udělala v Ostravě, kam jsem jela se svou kamarádkou slavit Silvestra. Jak vidíte, navštívily jsme naše krásné obchodní centrum Karolina, kde jsme trochu nakoupily.
Tady můžete vidět top, který jsem si koupila v Oodji za 99,- Kč. No nekup to. Jinak ten drdol co mám na hlavě se mi taky podařil jen díky vychytávce z Claire´s, ale ta bude mít svůj samostatný článek.
Měla jsem asi nejdražší kafe, které jsem kdy v Ostravě pila. A to v J&T banka café, které je na Elektře. Pamatuju si jako malá, že kavárna Elektra byla opravdu nádherná, v takovém starém stylu. Pak ji zrušili, udělali tam odpornou mexickou restauraci, a teď je tam opět krásná kavárna. Připadala jsem si jako bych se vrátila v čase do 40. let. Takové to předválečné období. Dokonce i hudba byla celkem tématická, hráli tam hlavně swing. Rozhodně doporučuji navštívit. Ceny jsou sice trošku horší (cappucino za 70,- Kč), ale prostě je tam taková krásná atmosféra a příjemný personál.
Taky jsem se byla projít v lese. U nás v Hošťálkovicích, kde oficiálně celý svůj život bydlím sice z lesa už moc nezbylo, ale tak pořád je tam dost stromů, aby to les aspoň připomínalo. 
Kus zajímavé sochy před ostravským Domem umění. 
Pitíčka z Marks&Spencer. Nejlepší bylo asi to Cosmo a mini Lambrusco jsme s kámoškou měly akorát na novoroční přípitek. 
Musím říct, že Silvestr jsem si maximálně užila. Byla jsem s pár kamarády u mě doma, a pak jsme jeli na Stodolní. Bylo super slavit s lidmi, které mám ráda.
Tímto vám přeji hezký rok 2013, ať se vám daří ve škole, v osobním životě, a popřípadě i v blogování.

Otázka dne:
Jak jste slavili silvestr vy?

11 komentářů:

  1. takové příspěvky, to mám ráda!:) a ta kavárna na Elektře mě láká už delší dobu, ale nějak se mi ještě nepoštěstilo tam zajít..

    OdpovědětVymazat
  2. Nejlepší příspěvek u tebe! :) nechci ty tvé ostatní nák shazovat, ale tenhle zaručeně mě bavil číst a fotky byly úžasný! více takových článků a outfitů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ten top je úžasnej! :) taky chci takový a hlavně i ta cena .. u nás ho nemaj :/

      Vymazat
  3. veľmi sa mi páči ten drdol, teším sa na článok, čo za vychytávku to máš :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásny top a krásne líčenie na poslednej fotke :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný článek, už se moc těším na článek o drdolu, je úplně boží!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Drdol Ti moc sluší! Já kupodivu v Elektře nikdy nebyla, pamatuji jen jak tam byla ta mexická restaurace a že to všechny tehdy štvalo... (ale měli skvělou pečenou zmrzlinu:)). Teď kdyžž jsem náhodou v Ostravě a v centru, tak jdu do Ostravanky, kde mají kafe od La Bohéme... Veronika

    OdpovědětVymazat
  7. V té Elektře jsem zatím nebyla, ale plánuju tam zajít, protože jsem si všimla, že to předělali.

    OdpovědětVymazat
  8. Do elektry vždycky koukám z tramvaje vypadá to tam dobře, v Hošťalkovicích bydlí spolužačka někdy tam projíždím 34 z Ostravy do Hlučína:D

    OdpovědětVymazat
  9. Jee tak tu kavárnu by mě velmi lákalo navštívit, ale Ostravu mám opravdu poněkud dost z ruky takže nic :D A to tričko za 99,- je krásné ... asi bych měla občas do Oodji se jít také podívat (nevím proč, ale tahle obchod vždycky nějak u nás přehlížím)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tobě to slušelo, fakt krása, moc ti sluší ta barva topu, co máš na sobě a ty výrazně nalíčené oči jsou peckovní, bych se za tebou na ulici otočila:)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!