sobota 19. ledna 2013

Lady byla pařit....

Znáte to, pátek večer a vy máte jít ven. Do baru, do hospody, do klubu. Nastává první problém - jak se namaluju? Další problém - jaké si udělám vlasy? Třetí problém - co si obleču? (Já vím, že jsou důležitější problémy, než tyhle. Třeba volba prezidenta... ale upřímně, jsem sakra kosmeticka blogerka, klidně půjdu nenamalovaná a v teplácích, ale co když mě náhodou někdo pozná?! (a to už se mi párkrát stalo, a zrovna na diskotéce). Co by si pak o mě mysleli? Takže náležitá úprava je na místě).
No jdeme dále - Pokud mám něco domluveného, a není to spontální akce, promýšlení oněch zmíněných problémů trvá zhruba, no řekněme dost času. Hledám inspiraci na blozích, na youtube, v časopisech. Než si všechno promyslím, je tak ten půlden v pr....(chci říct v háji), já se nachystám, ovšem nestihnu se najíst. Co už, to se nějak zvládne.

Tak jo. Příprava začíná sprchou. Půl hodiny v háji a jde se dál. Beru do ruky Dermacol bázi, pak Dermacol Cover (protože dokonale sjednocená pleť je důležitá!) a snažím se, aby pleť vypadala co nejpřirozeněji (jo, i s Coverem to jde, musíte si ho dát ale jenom malilinko a pořádně roztírat a roztírat. Tak jo, možná že na denním světle by to přirozeně nevypadalo, ale já jdu přece do umělého světla, a venku je tma. Takže tak). Obočí upraveno. Tvář vykonturovaná bronzerem a jde se na nejdůležitější věc a to jsou - oči!
MUA Undressed. Objednávala jsem ji z TOHOTO eshopu. Přišla rychle (do 3 dnů od objednání). Ale bohužel, ikdyž byla zabalena v kartonu, první stín se vysypal, takže z něj mám jen půlku. Ale tak přežiju to.
Ano, oči jsou pro mě nejdůležitější, protože když už nemám velký prsa, snažím se u baru aspoň házet očkem po pěkných chlapcích, aby mi koupili drinka (ne, teď přeháním, pardon. Taková nejsem. Ale oči si maluju ráda, a chci aby můj pohled stál za to!). Takže - z Undressed jsem použila černý stín, který je sice třpytkatý, ale aspoň to vypadá zajímavěji, než když použijete čistě matný stín. Nanesla jsem ho nejdřív prstem, protože kdybych ho nanášela pouze štětečkem, nikdy by ta černá nebyla dost černá. Pak jsem přidala i trochu posledního, modrého stínů (když už v té paletce je, proč toho nevyužít, že?), "rozblendila" a bylo to. A toho ostrého okraje jsem docílila s pomocí lepící pásky. 
Dále už jen řasenka (L´oréal Volume Million Lashes samozřejmě) a nejmilovanější rtěnka YSL.
Obličej hotov zhruba za 20 minut. A to jsem si ještě stihla zatančit na pár písniček.

Dále vlasy. Chci je vlnité. Zapínám žehličku, beru pramen, lehce tupíruju, pak nakrucuju, pak smotám, zasponkuju a pokračuju s dalším pramenem. Pak všechny ty "zámotky" stříkám lakem a jdu se oblíkat. Celý proces s vlasama trvá aspoň 45 minut, což je sakra dlouho. Ale když máte vlasy do pasu, co čekáte...
Nakonec se obleču, a s půlhodinovým zpožděním vyrážím. (Outfit nevyfocen, protože jsem se v poslední chvíli ještě 3x převlíkala:D)
Jo a samozřejmě se nesmím zapoměnout vyfotit! A to jak foťákem, tak webkou i mobilem.
Nevím, jestli je pro vás tento příspěvek nějak přínosný. Píšu ho ještě s jistým procentem alkoholu v krvi (no jo, nejíst a pak pít páté přes deváté a podobné věci se nevyplácí, dneska mám rozhodně do slečny na těch fotkách daleko:))
No a jaký vlastně byl včerejší večer? Skvělý! Vlasy se mi zničily zhruba do 30 minut od odchodu (venku sněžilo), tričko mi tak 4 lidi polili různým pitím, ale makeup vydržel a dokonce mi ho i několik (podnapilých) slečen pochválilo. Potkala jsem starší i novější známe a bavila jsem se. A tak to má být.
A co váš páteční večer? Máte nějaké své specifické postupy? Nebo tipy, jak celý proces přípravy zrychlit? :D

19 komentářů:

  1. postupuju naprosto stejně, jen se snažím jíst, nebot už nejsem nejmladší a alkohol na lačno mi dělá velice zle :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ano, máš pravdu, taky už nejsem nejmladší, proto jsem si po prvním drinku zaběhla do KFC :D

      Vymazat
  2. na tom clanku vidiet ze si bola v dobrej nalade a uvolnena! parada !..velmi som sa pobavila :)a vyzerala si vyborne!!! juj! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný líčení :) já postupuju stejně kromě vlasů - o vlasech nepřemýšlím, protože mi na nich stejně žádné vlny nevydrží déle než 20 minut a s culíkem vypadám divně, takže mi nezbývá než je nosit i večer jen rozpuštěný :D ale najíst se musím pokaždé, vím jak to u mě dopadá když piju na lačno:D
    ale teď už moc často nikam nechodím, to dřív jsem bývala "party girl", neexistoval pátek, abych nebyla v karibiku :D teď už mě to tam tolik netáhne, radši jdu jen posedět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi z Brna? V Caribicu jsem byla kdysi taky pečená vařená :D Teď už většinou moc nikam nechodím, maximálně 2faces (pracuje tam můj kámoš), nebo někam sednout... Ale kdykoliv jsem v Ostravě, dávám si "tour de Stodolní" :)

      Vymazat
  4. moc ti to tady sluší :) jinak postupuju úplně stejně, ale všichni se mi diví, co takovou dobu dělám :D Jsem ráda, že nejsem sama :)

    OdpovědětVymazat
  5. Můj postup je podobný. Když někam vyrážím, tak příprava zabere celé odpoledne. Jenže je mezi námi velký rozdíl - já vypadám pořád jako blbec, ale z tebe je ještě větší kočka! :))
    Svět podle Kláry

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsi kočkáá ♥ taky mám tak nějak postup takle :D. Hlavně týden předtím přemýšlím co s vlasama, líčením... :D

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší :) já si většinou před sprchou udělám alespoň rohlík, který při přípravách zakusuju :D takže jím po celý průběh chystání se

    OdpovědětVymazat
  8. Paletku undressed zbožňuju, pořád se nějak chystám, že o ní napíšu recenzi, ale pořád se k tomu nemůžu nějak dostat... jsem fkat lenoch, to je děs.

    OdpovědětVymazat
  9. ty poslední fotky jsou nádhera! závidím holkám,které si umí nalíčit oči tmavými stíny a nevypadají jak klauni:D mě to proste nejde!ale ty ses kočka:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten účes je úžasný :) Moc se ti povedl :)

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Výborný článek, pobavila jsem se! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Máš nádherně nalíčené oči. Sekne ti to! :)

    stylewithoutlimits.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Perfektní článek :D Pobavilo mě to, je to napsaný vtipně a stručně, to mám ráda :) Víc takových článků! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Hrozně se mi líbí líčení...Ale asi jsem trubka, ale vůbec netuším jak se oči nalíčí pomocí lepící pásky. Není nějaký tutorial na youtube nebo článek někde, kde ses inspirovala a já bych to mohla omrknout, popřípadě mi napsat postup? díky moc

    OdpovědětVymazat
  15. Super!!! :) Jejda a máš tak krááásné obočí, těžká závist :)))

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!