neděle 6. ledna 2013

Drdol

Slíbila jsem, že vám ukážu moji vychytávku na drdol. Nebudu to nijak prodlužovat, prostě jsem došla v OC Karolina do Claire´s, kde jsem viděla výprodej věcí na vlasy. Zaujala mě tahle krabice, kterou jsem prostě musela mít. Stála 80,- Kč (z původních 360,-). Pak jsem si vzala ještě další dvě krabice, pro vytvoření jiných účesů, ty teda zatím nafocené nemám, ale slibuju, že vám je časem ukážu. 
Měli verzi pro světlé a tmavé vlasy. Asi můžete hádat, kterou variantu jsem si vybrala. 
A co že vlastně v krabici najdete? Vycpávku do drdolu, tzv. donut, pak hřebínek, gumičky, sponky a čelenku.
A jak vlastně vypadá výsledek můžete vidět na fotkách. Na jedné je má dobrá kamarádka :)
Pro mě je velká nevýhoda to, že mám dlouhé vlasy do pasu, takže ten drdol mám pak strašně velkej :D Vlasy musím omotávat aspoň na pětkrát. Ale aspoň je to zajímavý účes, který moc lidí nenosí.

Stejný "hot bun" nosí i moje oblíbenkyně Dulce Candy. Právě od ní je tady video, kde můžete vidět, jak si drdol vlastně vytvořit. Chtěla jsem vám taky natočit video, ale s mojí webkamerou by vám to asi nebylo moc platné :)




22 komentářů:

  1. Už jak jsem viděla Tvou fotku v předchozím článku, bylo mi jasné, co to je za drdol :) Je moc krásný, taky jsem ho párkrát měla, ale co mi poporostly vlasy, nějak mi nejde udělat. Přitom si myslím, že jestli je mám do půlky zad, nebo po zadek, by mělo být zrovna u tohohle drdolu jedno, jen přibývá toho motání.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ho nosím a mám ho moc ráda, je to rychlé a upravené a šik :)

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní, hned bych si to koupila :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle drdol ti moc sluší, a já si právě myslím, že tím že máš tak dlouhé vlasy to právě vypadá zajímavěji :)

    OdpovědětVymazat
  5. ta blondýna na té krabici je jak vystřižená z nějaké americké teenage komedie :D ale to jen tak mimo - jinak je to super vychytávka, hlavně pro někoho, kdo ten drdol dělá poprvé a nemá všechny ty serepatičky. Ale za původní cenu bych se jim teda vysmála - 360Kč je trochu hardcore :D

    OdpovědětVymazat
  6. na to jsem v Claires koukala, ale nakonec jsem to nevzala. Koukám, že to byla chyba, asi se tam zajdu ještě podívat. Moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jo, ja si koupila v HM jen samotnou vycpávku za 100 :D to máš teda mnohem výhodnější :) Od tý doby, co ji ale mám, tenhle drdol nosím hodně často, je super. JE to jednoduchý a zároveň je člověk upravenej :) a tobě sluší moc

    OdpovědětVymazat
  8. Mne sa to páči, len ja mám ťažké a moc dlhé vlasy na takéto drdoly. Asi by mi to nedržalo na hlave :-/ Ale Tebe to pasuje :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třeba drželo, já to mám zasponkované asi dvěma balíčkama pinetek :D Ale pokud máš hodně husté vlasy, tak by to bylo složitější :)

      Vymazat
  9. Děkuju holky. Je pravda, že je to mega rychlý účes, já jen musím hodně sponkovat ofinu. Ale právě si říkám, že mám na to fakt moc dlouhý vlasy, po pár hodinách mě z toho trochu bolí hlava. Ale pro krásu se musí trpět :D Jinak vám časem ukážu ještě další dva účesy z krabiček z Claire´s, akorát na jeden mám fakt hodně dlouhé vlasy a nejde mi to vytvořit :D

    OdpovědětVymazat
  10. raz to určite musím vyskúšať, ale bála by som sa, že sa mi to rozletí a celé rozmotá :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle "bun" jsem si kupovala na ebay asi za dolar snad před rokem (ale samotný)... jsem s ním hrozně spokojená :) Koukám, že se v ČR rozrůstá :) Jsem s ním spokojená, ono se to nezdá, ale drží jako přibitý...

    OdpovědětVymazat
  12. Já se přiznám, že jsem drdol ještě neměla :D. Ale myslím, že s tímto by se mohl povést :).

    OdpovědětVymazat
  13. Moc Ti to sluší, já dlouhé vlasy mám, ale myslím si, že nemám správný tvar obličeje na tento drdol:)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to se hned zítra poběžím do Claires taky kouknout. Tu vycpávku jsem viděla samotnou i v HM, ale stála samotná 99 kč.

    OdpovědětVymazat
  15. já tyhle drdoly přímo miluju, jen mi mrzí že už to má na hlavě ve městě každá druhá :D
    nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Taky jsem v Claires neodolala a koupila si tenhle set, plus další co ukazuješ a pak ještě ten s vycpávkou na hřebínku. Ten je mimochodem taky super a za 80kč jsem to tam nemohla nechat :D mám taky celkem husté vlasy ale víc než omotávání my vyhovuje vlasy přetáhnout gumičkou poté co nasadíš vycpávku a už jen ten zbytek omotat je to i pevnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám všechny tři krabice, co tam měli :D Takže i ten s vycpávkou na hřebínku..o tom bude taky řeč

      Vymazat
  17. Moc vám to sluší. Ráda bych se zeptala jestli by jsi mi prosím napsala kde se dá sehnat ta sada a za kolik korun by to cca bylo .. Děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
  18. pujde mi ten drdol udelat ikdyz mam kratke vlasy asi po ramena??at to zbytecne nekupuju diky

    OdpovědětVymazat
  19. Mně se ty drdoly vlastně líbí, ale přijde mi, že je spousta holek neumí nosit. Neurazte se na mě, prosím, ale u vás je to tak nějak na hraně. Přijde mi, že ne každá na to má tvar hlavy. Ale tak to určitě víte. Ale je jasné, že vaše luxusní peněženka vám neposkytne tolik peněz, abyste šla ke kosmetičce na změnu obličejových kontur, aby vám sedla nějaká architektura na hlavě. :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!