čtvrtek 25. října 2012

SenzaBox - říjen 2012

Dnes bych vám ráda sdělila své dojmy z mého prvního Senzaboxu.
Co se týká balení, jako takového, musím říct, že se mi krabička dost líbí. Krabice je celkem dost velká (možná zbytečně moc) a není moc bytelná. Ale rozhodně se dá využít na spoustu věcí (mě se třeba dost hodí na uskladnění mojí kosmetiky). 

Obsahuje letáček s produkty (celkem je mi líto, že tam nejsou uvedené ceny). Jinak je krabice "vycpána" papírem.



Co se týče krémů od Loccitane, čekala jsem aspoň klasických 5 ml. Balení totiž obsahuje 3 ml, což mi na testování a utvoření nějakého dojmu moc nestačí. Ale pokud je hodláte využít vyloženě jako cestovní sadu (to znamená že tak jednou, dvakrát někde přespíte), tak vám to asi vystačí.
Malinká vůně je naprosto úžasná! Miluji pivoňky a jejich vůni, proto jsem ráda, že do krabičky dali právě takovou vůni. 
A tělový krém také využiju na cestování. Sice mi na první "čuch" moc nevoněl, ale uvidíme co se stane až si s ním natřu ruce.
Pasta na zuby v cestováním balení se taky hodí, pokud máte v plánu někam jet. Je v boxu vlastně navíc, takže si nemůžeme stěžovat, že tam strkaj pastu.
Krém od Weledy není nic pro mě. Je hydratační a pro citlivou pleť, a já tento typ pleti nevlastním. Proto poputuje někam jinam.

Největší radost mám z tužky na oči od Benecos a z deodorantu. Hnědou tužku na oči totiž nemám, a jsem ráda že můžu vyzkoušet výrobek pro mě naprosto neznámé značky, a s deodorantem je to podobně. A upřímně, deodorant se vždycky hodí, že?
Báze od Dermacolu je fajn. Ale do krabice se mi prostě nehodí. Jednu bázi od Dermacolu mám už 2 roky a je vypotřebovaná tak ze čtvrtiny (upozorňuji že mám balení 15 ml), a tohle velké balení určitě nevyužiju (leda že bych ho spotřebovávala celý život :D). Ale skvěle poslouží jako vánoční dárek. 

Celkový dojem z Boxu je dobrý. Nic extra skvělého ani nic extra úžasného.
Všeobecně bych čekala, že bude krabice opravdu více personalizovaná, protože hydratační krémy jsou mi celkem k ničemu (už jich mám doma víc než dost). Hold nechápou, že 90% lidí má pleť smíšenou?! Ale v pohodě, přinejhorším můžete vzorečkama obdarovat své známé. 
Jsem moc ráda, že do krabice dali věci od Loccitane, protože to je zrovna značka, na kterou opravdu nemám a asi bych ji jinak nevyzkoušela. A značka Benecos a Pure Vision mě také potěšila, protože (jak jsem již zmínila výše), nikdy jsem o těchto značkách neslyšela. Rozhodně můžete později očekávat recenze.
Jinak box jsem si koupila za své vlastní peníze :)



8 komentářů:

  1. tyhle boxy si nekupuju, ale ráda se vždycky podívám, co v nich kdo má:) mě naopak ta báze od dermacolu láká, stejně tak ty vzorečky Loccitane:)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem byla spokojená se vším :) a jestli ta báze vydrží tak dlouho, tak to jsem moc ráda, je totiž super :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bázi zas moc často nepoužívám, proto by mi to velké balení vydrželo fakt hodně dlouho :D Dávám si pod make-up většinou krém :)

      Vymazat
  3. Mě nadchla pivoňka a tělové mléko :) Jen toho mohlo být trošku víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem spokojená moc :) Už jsem si objednala i další listopadové číslo ...
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Také chystám recenzi....ale až se se vším seznámím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Už ste některá z vás slečny zkusili lady box? Mně osobně přijde obsah balení daleko zajímavější :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ale tú bázu od dermacolu ja milujem! bez nej som supinata ako ryba.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!