pondělí 22. října 2012

Odličování se Ziajou

Dnes vám chci popsat svou odličovací rutinu. Momentálně používám tyto produkty od Ziaji. 
Jemný odličovač očí - Vždy si nejprve odličuji oči. Na vatový tampónek kápnu trochu odličovače, přiložím na oko a stíny a řasenku hravě "stáhnu". Tento odličovač očí jsem si celkem oblíbila. Za cenu 49 Kč je vážně fajn. Oční stíny i řasenku skvěle odlíčí a neštípe. 
Květ růže odličovací mléko - Dalším krokem odlíčení je pleťové mléko. Tohle obsahuje vitamín B5, B6, C a E, pěkně čistí a pleť je po něm hydratovaná. Stojí 78,- Kč a já ho mám díky spolupráci s touto značkou. Rozhodně si nemám na co stěžovat.
Jasmínové máslo Micelární voda  - Posledním krokem mého odličovacího procesu je micelární voda. Tahle od Ziaji se rozhodně nedá srovnávat s micelárnou vodou od Biodermy, ta je prostě božská. Tato sice hezky dočistí pleť, ale mám po ní pocit podráždění, a hlavně jsem zvyklá si micelárkou dočistit i oční okolí. S touhle to bohužel nejde, protože do očí neskutečně štípe. Jako pleťová voda k dočištění se použít dá, jako "celoobličejová" micelárka ne. Stojí 99,- Kč.

10 komentářů:

  1. Ahojky, mě teda ten odličovač Ziaja nevyhovuje ani trochu. Podlehla jsem reklamní vlně v blogovém světě (kdy každý den nějaká blogerka vychvalovala věci, které dostata k zrecenzování). Říkala jsem si, že když to vyhovuje tolika lidem, že to bude fajn. Ten Odličovač neodlíčí ani stíny ani rašenku. Jediné, co po něm mám, jsou černé čmouhy všude kolem očí a podotýkám, že řasenku rozhodně nepoužívám voděodolnou. Zkoušela jsem to se všema řasenkama, co doma mám. Ani jednu neodlíčit. Mamce jsem ho dala na vyzkoušení a taky propadák. To i vodou bych se odlíčila líp než tímto. Nevím, jestli jsem si třeba koupila špatný kus nebo čím to je. Každopádně jsem si tímto o značce ziaja udělala obrázek a nikdy si od nich nic nekoupím. Beru to jako trest za rouhání, micelárku Bioderma nenahradí nic :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten oční odličovač i micelárku jsem si koupila sama, za své peníze:) Já jsem s ním spokojená, s tou micelárkou moc ne. Věřím, že jsou i lepší odličovače, ale mě tento prostě vyhovuje a odlíčí mi v pohodě i řasenku (používám Loréal Volume Million Lashes).

      Vymazat
  2. ja ten odlicovac oci mam a som s nim spokojna podotykam ze som si ho kupila sama a iba pre to ze som bola zvedava co spravi ten najlacnejsi odlicovac na predajni.... uz tam mam asi len na jedno pouzitie a kupim si dalsi :o)

    OdpovědětVymazat
  3. já mám dvoufázový odličovač a taky ho mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla tuhle fialovou micelárku a nebyla špatná. Biodermu mám ale raději (zrovna dnes budu zveřejňovat srovnávací článek Sébium vs. Sensibio). S ostatními dvěma výrobky od Ziajy zkušenost nemám.

    OdpovědětVymazat
  5. Jak se tak koukám, tak je teďkom hodně článku o odličování. Povedl se ti :). Já používám pleťové mléko, odličovač na oči, pleťovou vodu, hydratační krém a krém na oční okolí.

    OdpovědětVymazat
  6. Nezkoušela jsem, ale myslím, že by mi odličovače Ziaja mohli vyhovovat ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. chcela som vyskúšať ich krém, ale to zloženie ma vôbec nenadchlo :/

    OdpovědětVymazat
  8. nevím ale já koukala že ta řada růžový květ je určena od věku 30 a víc a ten jasmín až teprve od 50 a víc to je spíš už určená kosmetika na hodně starou pleť nezhoršují výrobky od vyšší kategoriového věku pleť ?? já bych si je teda teď v mém věku nekoupila :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že tyhle řady jsou určeny pro starší kategorie, ale mou pleť rozhodně jinak nezhoršují. Většinou jsou tyhle věci pro starší lidi více hydratační a zlepšují pružnost pleti. Mě je 21 a hydratace je potřeba, ikdyž mám pleť smíšenou a relativně mladou. Nejsou to liftingové krémy, takže si myslím, že ničemu nevadí. Hlavní je to, co tvé pleti vyhovuje

      Vymazat

Díky za komentář!