pondělí 8. října 2012

Krémy na ruce

 Podzim už je tady, chřipka taky (nečekaně) a já se rozhodla připravit malé recenze několika krémů na ruce, které mám nějaký čas doma a mohu vám o nich něco povědět.

Essence - 24h hydratační balzám na ruce
Konečně jsem pochopila, proč tyhle krémy na ruce všechny milujete. Tento krém stojí pár kaček, dostatečně hydratuje (žádné terno, ovšem teď na podzim mi to bohatě stačí), a krásně voní (nevím proč, ale voní mi jako okurky. Prostě taková svěží vůně).
Obsahuje jogurt a zelený čaj, který má změkčovat a regenerovat pokožku. A s tím souhlasím.

Ziaja - krém na ruce kozí mléko
Tento krém na ruce není špatný. Ale ani moc dobrý. Oceňuji celkem malé balení, které vám v tašce nezabere moc místa. Vstřebává se extrémně rychle, ale po chvíli už nepoznáte, že jste si na ruce něco namazala (tím chci říct, že nehydratuje nějak dobře). Co se týče vůně, je to typická ziajovská koza. Nenadchne, ani neurazí.

Avon - Intensive moisture
Tento krém mi připadá spíš jako jakási vazelína. To mu ale nemohu zazlívat, protože hydratuje naprosto úžasně! Je totiž určen pro velmi suchou pokožku. Já si ho patlám večer před spaním, protože se trochu hůře vstřebává (pokud si ale pak dáte hydratační rukavice, garantuji vám, že budete mít druhý den ruce, které nepoznáte!). Rozhodně to bude skvělý společník na zimu.

Avon Planet Spa - Krém na ruce s minerály z mrtvého moře
Musím říct, že krémy na ruce z této avonovské řady jsou celkem drahé. A za ty prachy ani moc nestojí. Krém hydratuje, to ano, ale že by to byla nějaká hurá-sláva, to se říct nedá. Doba vstřebávání je také průměrná...jednoduše řečeno, tento krém vám nebudu ani rozmlouvat, ani doporučovat.

Dr Irena Eris - Resort Hawaii ovocný krém na ruce
Tento krém na ruce úžasně voní! Nikdy mi žádné krém na ruce tak moc nevoněl (protože používám hodně hydratační, které mají spíš neurčitou vůni. 
Tento nehydratuje nějak extra (velmi suché ruce vám určitě nezpraví). Já ho mám ovšem v malém balení (kdysi jsem ho dostala jako dárek k nákupu v Douglasu), takže do kabelky je fajn.

A který je nejlepší?
Essence. Dostatečně hydratuje, rychle se vstřebává, jeho cena je převelice příznivá a příjemně voní! A na takové to "odpolední mazání" je jako stvořený.
Ovšem pokud hledáte skvělý krém pro extra suchou pokožku (venku už je celkem zima a ruce budeme mít sušší a sušší), hledejte v drogériích Mandlový krém. Nevím přesně, co je to zač, ale babička mi ho doporučila (moje babička má díky němu ruce jemnější, než můj měsíční bratříček - a to je úspěch, nemyslíte?), když jsem měla hodně rozpraskané ruce od zimy. Světe div se, večer jsem namazala ruce mandlovým krémem, a ráno se probudila s rukama tak jemnýma, že jsem se s nimi musela půl dne hladit :D

11 komentářů:

  1. taky mám ráda essence krémy, za málo peněz hodně muziky:) mám z loňské zimní edice - jeden s vůní vanilkového koláče a druhý s vůní čokolády, voní krásně a účel plní:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od Essence zase oblíbený ten růžový krém, úplně nádherně voní a je výživný, takže i skvěle hydratuje :)
    Od Ziaji potom i fajn koncentrát na ruce z kozí řady, který je bezva zase do kabelky, protože se bleskově vsákne.

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju krémy na ruce, mám objednaný jeden z avonu, zítra si pro něj jdu, tak jsem na něj zvědavá! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kolik strojí ten od Essence ? Asi zajdu koupit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nějakých 30 Kč. Já si zase půjdu koupit ještě jedno balení do zásoby :D Co se týče krému na ruce, jsem úchyl.

      Vymazat
  5. Ja mám tiež krémy Essence veľmi rada, vlastne niekedy som krémy na ruky vôbec nepoužívala, ale minulú zimu mi pokožka dopraskala až do krvi.. Vtedy som vyskúšala krém Essence z viacnočnej limitky, krásne voňal, hydratoval, za tú cenu skvelý :) Momentálne mám druhé balenie, súhlasím, za tie peniaze sú to super krémy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od Essence jsem kdysi měla růžový a byl fakt dobrý. Teď se těším na jejich zimní limitku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten od Esence jsem měla růžový a modrý a ten růžový je ještě lepší! Zelený mi po čase začal smrdět. A překvapil mě ten krém od Avonu :).

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, to je škoda, že jsem letos už krémy na ruce všechny nakoupila. Ale třeba je vypatlám brzo a pak si zajdu pro Essence:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Krém od essence bych chtěla zkusit. Aktuálně mi stačí krémy od Balei a na noc obyčejná indulona :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já teda naprosto miluju ten kozí! :) Naprosto nejlepší jaký jsem kdy vyzkoušela :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!