pondělí 29. října 2012

Benefit - Erase Paste

Zdravím vás!
Od kámošky jsem si půjčila Erase Paste od Benefitu. Je to první věc této značky, kterou jsem měla možnost vyzkoušet. A co na ni říkám?
Nejdřív říkám to, že se mi moc líbí balení. Ostatně jako u většiny produktů, které jsem viděla (aspoň v Sephoře). Bohužel Benefit je trochu mimo mojí finanční ligu, proto od nich nic nemám. Ale třeba už se brzo dokopu k tomu našetřit si na nějakou věc od nich....
Erase paste je krémový korektor, se skvělým krytím. Tak, teď jsem vám ho popsala v jedné větě :).
Zkoušela jsem odstín 2 Medium. Je sice tmavší, než bych potřebovala, ale krásně se roztírá (ikdyž já ho raději vklepávám), a následně splyne s pletí.
Dá se aplikovat jak na kruhy pod očima (které opravdu vymaže), dále na pupínky, či začervenání pleti.
Na fotkách níže můžete posoudit jeho krycí schopnosti. Řekla bych, že jsou opravdu skvělé - ikdyž Dermacol Cover kryje pořád víc (ale ten se zase špatně vklepává a pleť zatěžuje, narozdíl od tohoto korektoru).

Před a Po (bez blesku)

Před a Po (s bleskem)

Pokud jste si řekly, že je Erase Paste super, asi vás nepotěším zprávou, že všude na netu byl jeho prodej ukončen. Jinak jeho cena byla kolem 700 Kč. A třeba jsem hloupá a někde v Sephoře ho ještě najdete. Já bych do něj šla i za tu cenu, protože za to krytí a výdrž rozhodně stojí. 

5 komentářů:

  1. není to nejlevnější, ale jestli patří mez ty "bezedný" tak bych ho brala asi taky!

    OdpovědětVymazat
  2. v Sephore se da sehnat normalne, na netu ofiko taky... pripadne pres ebay... na ceskych eshopech je to ale horsi, to mas pravdu

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, rozdíl tam fakt jde vidět, Benefit je prostě super:o)

    OdpovědětVymazat
  4. 700 kč za korektor ? Tolik peněz bych za něj nedala ani kdyby mi ten obličej měl úplně vymazat :D Ale byla bych ráda, kdybych ho taky mohla mít jen na zkoušku :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je vážně super, ale jak říkáš, Benefit je drahý a tudíž i mimo mé finanční možnosti.
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!