sobota 14. července 2012

Ziaja Hydratační-matující krém

Ano, opět Ziaja. Pro začátek chci oznámit, že komentáře typu "Zase Ziaja/Jdi se Ziajou do háje" apod. nehodlám číst, ani na ně reagovat. Ano, Ziaji je teď všude plno, ale je to pro dobrou věc. Jejich produkty (nebo aspoň většina) opravdu stojí za zmínku (a o tomto krému jsem ještě nikde nic nečetla).
Tento krém je hydratající a matující pro věkovou skupinu 25+. Do té já sice nepatřím, ale má pleť je smíšená, čili potřebuje co? Potřebuje hydrataci i zmatnění. Byla jsem celkem zvědavá, co mi tenhle bílý kalíšek z Polska nabídne. Co vše má umět se dočtete v obrázku níže.

A jak je to s ním doopravdy?
Začnu vůní, ta mě opravdu zaujala. Vůně popisovat neumím, jednoduše mi strašně voní. Dále opravdu hydratuje. Má suchá místa na obličeji nebyla vůbec znát. Ovšem s tím matováním trochu pokulhává. Podle mě krém neumí sám odhadnout, kde má hydratovat, a kde matovat. Možná proto ten problém.
Nemůžu ale říct, že bych se po něm nějak extra leskla, to vůbec ne. Má pleť měla takový ten zdravý lesk (ono mít úplně matnou pleť taky není zrovna hezké). Proto jsem celkově spokojená. 
A co se týče redukce viditelnosti pórů a černých teček....nic moc. Spíš vůbec nic. Můj obličej vlastní obojí, ale po krémování (ani po delším používání krému) jsem si nevšimla nějakého rozdílu ve viditelnosti pórů a v četnosti teček.
Každopádně, sice vás možná nějak extra nenadchne (pokud jste zvyklé na Biodermu, Avéne apod. tak vám asi nějak nepomůže). Ale jako lehký hydratační krém je super. 

5 komentářů:

  1. tak ono od téměř žádného produktu nemůžeme očekávat až takové zázraky, na to už jsem si zvykla :) nejlepší je jíst zdravě, hodně zeleniny a ovoce a hodně pít.. ale kdo by měl nervy to všechno pečlivě dodržovat, aby neměl ani jednu černou tečku? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky musím souhlasit :) Ovšem i ty krému umí pomoci k hezké pleti, ale základem je "vnitřní péče".

      Vymazat
  2. ahoj :) na mém blogu probíhá giveaway :)) http://kosmetika-recenze.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. na neprajne komentare uplne kasli...na ne sa vazne neoplati reagovat...malokto vie, aka je to drina pisat kazdy den na blog...Ziaja kozmetika je podla mna velmi fajn a vobec nie je draha, takze preco nerobit osvetu medzi sirsou verejnostou? inak velmi sa mi paci tvoj blog, davam ti follow, aby mi nic v buducnosti neuslo :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!