pondělí 2. července 2012

Oblíbené produkty - červen 2012

          1.   Dermacol Tónovací krém 2v1 odstín Light    Ve vedrech nechci zatěžovat pleť make-upem, proto používám tento tónovák, který je lehčí, než můj oblíbený make-up (Long stay Caviar od Dermacol). Pleť hezky sjednotí, a hydratuje. Musím říct, že když se přes den potím, tónovák stále drží na svém místě a netvoří fleky (jako to umí některé make-upy).
2.          2.    Lancome Hypnose Drama    Aneb znovuobjevení Ameriky. Tuhle řasenku mám už od mé loňské návštěvy Francie (čili je tomu skoro rok). Už byla dost vyschlá, ale já do ni šoupla pár kapek Visine a řasenka opět řasí tak jak má. Řasy jsou hezky oddělené, prodloužené a zahuštěné. Umí přesně to, co od řasenky očekávám.
3.          3.    Alverde rozjasňující tužka    Tuhle krásku jsem přihodila do nákupního košíku již dávno, ale brzy upadla v zapomnění. Ne snad proto, že by byla nějak špatná a neschopná. Spíš proto, že jsem na rozjasnění používala jiné produkty. Každopádně tuhle tužku používám do koutku oka a pod obočí. Stála pár kaček a na chvilkové projasnění postačí (pochop – výdrž není příliš velká).
4.           4.  Bourjois Intense Extrait 01     Třpytivé nazlátlé stíny se stříbrnými třpytkami  používám, když se chci třpytit (zní to blbě, co?). Dají se používat jak namokro, tak nasucho (při použití namokro jsou dobře pigmentované, zato při použití na sucho se jen třpytíte). A výdrž? Výborná! Nijak se nemažou a vydrží na oku min. 6 hodin.
5.          5.    Astrid regenerační tyčinka na rty s vitamínem E a kakaovým máslem     Balzám na dvacku mi stále dělá radost. Po balzámu chci, aby hydratovat. Což tento umí. A taky chci, aby mi moc nezbarvil rty (protože si na balzám většinou dávám rtěnku) a tento je bezbarvý. Dále chci, aby mi nějakou chvíli na rtech vydržel – také splněno.
6.        6.      Wibo     Objevila jsem staré stíny z Rossmana, které obsahují světlou a tmavou zlatou. Jsou pro mě teď ideální, protože v létě preferuji zlato-hnědé líčení. Vydrží dlouho, a co se týče pigmentace – jsou skvělé! A to prosím stály pár kaček.
7.          7.    Sephora blush me! Rose N°10    V létě jsem ujetá na třpytivost. Proto jsem opět vytáhla svou třpytivou tvářenku ze Sephory. Jinou růžovou ani nemám (marně hledám ideální matnou růžovou barvu, která by mi mohla slušet). Co ještě můžu dodat je, že není extra pigmentovaná, její hlavní úkol je rozjasnit.


8.        8.      Essence Osvěžující pleťová voda    Odstraňuje přebytečnou mastnotu, nečistoty a uzavírá póry. Pleť je na pohled svěží a rozjasňená.
9.        9.      Vichy micelární voda na citlivou pleť 3v1   Vyhrála jsem ji v jedné giveaway. A co vám budu povídat, je to prostě micelární voda, takže hezky čistí pleť.
1          10.     Sun Dance tyčinka na rty SPF 20    Už o ní byla řeč v příspěvku o opalování. Když jdu ven na sluníčko, musím si namazat hlavně rty. A k tomu mi dobře slouží tahle tyčinka. Stojí pár kaček a svůj účel plní dokonale.

12 komentářů:

  1. hypnose by som aj ja chcela..:)


    Súťaž o lak na nechty od Catrice a holografické samolepky na nechty. Prosím pripojte sa. Ďakujem :)

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/07/giveaway-o-catrice-samolepky-na.html

    OdpovědětVymazat
  2. lancomka je super, tiez som ju mala:)

    OdpovědětVymazat
  3. brala bych hnedka tu jedničku! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. zaujala mě ta tvářenka od sephory a řasenku od lancome chci taky vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. nejvíce se mi líbí ta tvářenka, protože na ty já jsem nejvíc ujetá! :D
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Sun Dance tyčinku jsem si koupila v sobotu a musím říct, že zbožňuju, jak je sladká! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám od sephory tvářenku 08 a je to krásná matná růžová :) Zajímalo by mě, jestli ta sun dance tyčinka je bezbarvá? Nesnáším ten bílý nános na rtech :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemá žádnou barvu. Zanechá na rtech jen trochu mastnějšího filmu a hezky hydratuje:)

      Vymazat
    2. Super :) Tak tu hned vyzkouším..

      Vymazat
  8. Ahoj
    ten balzám Sun Dance jsi sehnala kde?
    Normálně v DM, Rossmannu nebo někde jinde?
    Díky za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vydrží ten tónovák od Dermacolu dlouho matný? A dokáže sjednotit i mou podivně zelenou pleť kolem úst?

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!