neděle 1. července 2012

Dermacol- Enja Slim Sun

Dermacol Enja Sun Slim Zeštíhlující mléko pro prodloužení opálení

Nejdříve vám opíšu to, co je psáno na obalu:
Zeštíhlující tělové mléko pro prodloužení opálení s kofeinem a extrakty z mořských řas podporuje odbourávání tuků v pokožce a účinně bojuje proti celulitidě. Vitamín E zabraňuje poškození pokožky volnými radikály vznikajícími po jejím vystavení UV záření a efektivně zamezuje předčasnému stárnutí pokožky. Beta-karoten zintenzivňuje a prodlužuje opálení. A má se používat na problémové partie po slunění.
Jaký z něho mám pocit? Jestli nějak zeštíhluje, to vám říct nemohu. Moje postava vypadá pořád stejně. A stejně jsem si ho pořídila z jiného důvodu a to kvůli prodloužení opálení. Sice nějak moc opálená nejsem (spíš jsem jen chytla zdravou barvu), ale účinky vidím. Pár dní jsem ležela na slunci a chytla jsem již zmíněnou zdravou barvu. Pak zas bylo pár dní ošklivě a v takových dnech mi většinou má „zdravá barva“ zmizí, ale díky tomuto krému pořád drží. Sice bych ho měla testovat až budu opálená víc, ale to já bohužel nikdy nebudu, protože žádná dovolená se letos nekoná, takže můžu být ráda, že mám občas vůbec možnost se opalovat.  

7 komentářů:

  1. Asi jsme na tom stejne, take chytam jen zdravou barvu misto bile steny;) Moc by me zajimalo kolik tento krem stoji?;) jinak doufam, ze bude slunicko pekne hrat a to opaleni nazenu:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jee tak cenu vůbec nevím, to mléko jsem vyhrabala ze starých krámů. Ale až někdy půjdu kolem drogérky tak se na to kouknu.

    OdpovědětVymazat
  3. Zeštíhlování je spíš marketingový tah, ale to prodloužení oalování mě moc zajímá. Momentálně mám Ziaja a mazání flákám, ale až se do toho opřu, podle výsledků zvážím i tenhle kousek. :)

    OdpovědětVymazat
  4. já mám balzám pro prodloužení opálení od Ziaji, tak uvidím, jak bude fungovat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímalo by mě jestli funguje i to zeštíhlení.. Ale i pro to prodloužení opálení by to stálo vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zeštíhlující efekt je podle mě výmysl u každé značky :D :)
    tak alespoň, že tento si klade ještě jiný cíl :-).

    OdpovědětVymazat
  7. opálená nebudu nikdy, ale pokud má tohle prodloužit aspon to málo co mám, tak si to asi koupím! :D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!