úterý 3. července 2012

Avon Solutions Freshnest Pure


Dnes vám chci představit jednu super věc z Avonu. Je to peeling, maska a čistící prostředek, čili 3v1. Kdysi jsem něco podobného vlastnila, od Neutrgeny. Bohužel jsem tu "masku" už nenašla, takže tahle avonovská věc je vlastně taková alternativa. A myslím že jsem si vybrala celkem dobře.


Jak můžete vidět na obrázku dole, tohle 3v1 má bílou barvu a obsahuje modrá zrníčka. Jako peeling, maska i čistič funguje skvěle. Pleť hezky vyčistí a ta je pak hladší. Jako masku ji použijete tak, že si napatláte na obličej silnější vrstvu a necháte aspoň 5 minut zaschnout. Pak ji smyjete  krouživými pohyby. V podstatě si tím uděláte masku i peeling a ještě si vyčistíte obličej.
Cena se liší dle katalogů. Stojí většinou od nějakých 80 do 100 Kč. 
Máte rádi tyhle 3v1? Nebo si raději děláte masku a peeling zvlášť? Vím, že k Avonu má spousta z vás jakousi averzi, ale já téhle věcičce nemám co vytknout.

8 komentářů:

  1. Já mám Avon ráda, ale tuhle "věcičku" neznám :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si před pár měsíci koupila 3v1 od Baley, ale nezaměřila jsem se na to, co se mnou dělá...:D Já si ji koupila na koleje, ať pořád nemusím převážež šminky z jednoho místa na druhé...:D Ale moc hezky voní, to vím.:D

    OdpovědětVymazat
  3. Avon mám ráda, ale pokaždé když jsem měla nějakou pečující kosmetiku na obličej, tak to dopadlo hrozně ( čti: hned se mi udělali ošklivé pupínky)
    Právě tedka mám, ale bahenní masku, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  4. Z avonu si beru jen dekorativku, kde se dají vybrat super věci. Jejich rtěnky a gelové linky v tužce nemají konkurenci. Do pečující bych asi nešla, kamarádky s ní neměly dobré zkušenosti a jedna měla dokonce hodně silnou alergickou reakci.

    Jarmark Marnosti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám taky takové kamarádky. Já mám štěstí, že jsem se nikdy z ničeho neosypala a moje pleť snese asi všechno. A dekorativku mají fajn, plánuju pár recenzí:)

      Vymazat
  5. Vypadá to dobře. A když je něco dobré, je mi celkem jedno jaká je to značka. :)

    http://lovelystuffbydasha.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. JÁ MÁM PEELING, masku, bla bla.. 3V1 :-D ..od značky NIVEA ..vypadá to skoro uplne stejne a taky je to super!

    OdpovědětVymazat
  7. asi také vyzkoušim, mám od avonu čistící gel a ten je super :)
    Jinak jsem si dnes také založila blog. Kdyby jsi se chtěla podívat tak http://kosmetika-recenze.blogspot.cz/
    díky :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!