středa 27. června 2012

Ziaja tělové máslo s olejen z pecek hroznového vína


Od Ziaji jsem si opět mohla vybrat čtyři výrobky k testování. Vybírala jsem si věci, které jsem v obchodech zatím nepotkala. A jsou to micelární voda, krém na opalování, krém na obličej a tělové máslo. A o tom posledním bude řeč právě dnes a o dalších produktech bude recenze někdy v nejbližší době.
Tělová másla od Ziaji mám velice ráda, dokonce bych i řekla, že je přímo miluju a rozhodně jsem s nimi byla vždycky spokojená. Zatím jsem měla možnost vyzkoušet pomerančové, olivové a teď nově i tělové máslo s olejem z pecek hroznového vína.
Tělové máslo má bílou barvu, voní naprosto úžasně (jen se ta vůně strašně špatně popisuje, není nijak vtíravá a nějakou chvíli i vydrží) a skvěle se roztírá a vstřebává.
A co tohle máslo umí? Podle popisu na obalu - aktivně pokožku hydratuje a zabraňuje ztrátě vody. Zaručuje pleti pravidelnou lipo-regeneraci. Zanechává pokožku hladkou a hedvábnou na dotek. S tím vším musím souhlasit. V posledních dnech jsem se trochu opalovala, takže byla moje pokožka lehce vysušená. Ale s tímhle máslem je zase krásně hydratovaná, hladká a voňavá.
Zkoušela ho i moje maminka, a s radostí mi oznámila, že je tohle máslo skvělé, a že ho chce taky. 


PLUS - ZDE rozhovor s mou osobou :)

4 komentáře:

  1. Ziaju mám ráda, tak určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  2. Začínám uvažovat, že jsem celá s blogového světa, kdo ještě nic od Ziaji nezkusil :( :D
    Bohužel jsem u nás v drogeriích nenarazila na nic, po čem by mé srdce od ziaji prahlo :(

    OdpovědětVymazat
  3. Já se momentálně mažu kakaovým máslem a jsem s ním taky hodně spokojená. Tak až ho doberu, možná půůjdu a zkusím tohle máslo...:)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!