čtvrtek 21. června 2012

Sada Bioderma Sébium – péče o mastnou pleť

Jedna má milá kamarádka vyzkoušela spoustu věcí od biodermy, z řady Sébium. Proto jsem ji poprosila, jestli by se s vámi nechtěla podělit o své zkušenosti. Doufám, že vám tento článek třeba pomůže v rozhodování, zda něco z této řady zkusit či nezkusit. Tímto moc děkuji Verči za spolupráci (a to této mojí kamarádce ještě uslyšíte, protože se bude podílet na mé další soutěži, která bude někdy o prázdninách).

Verča:Jsem majitelkou mastné pleti, lesknu se pořád. Prošla jsem si výrobky jako Clean&Clear, Garnier, AB Cosmetics, Ziaja a mnoho dalších. Dříve jsem hodně trpěla na akné, ale to mě naštěstí už opustilo. Pořád jsem ale hledala, co by na mou pleť bylo ideál. Bioderma je snad to konečné řešení. Používám ji kratší dobu, ale i tak vidím výsledky a jsem s ní naprosto spokojená.
Micelární voda Sébium H2O
    O té snad už bylo vše řečeno  =D
Sébium Hydra
    Co píší výrobci: Hydratační krém zabraňující vysušování a podráždění pleti. Čistí a zklidňuje pleť.
     Každá pleť potřebuje hydratovat, a to i ta mastná! Krém má lehčí konzistenci než AKN a krásně se roztírá, opět ho stačí jen opravdu malé množství. Nezmatňuje, takže ho používám hlavně večer po odlíčení a pleť opravdu dokáže zklidnit, různé začervenání mi vždy trošku zmizí.
Sébium Gel Moussant
-     Co píší výrobci: čistící pěnivý gel na mastnou a smíšenou pleť. Pleť šetrně čistí adezinfikuje. Bez obsahu mýdla! 
-     Lehká konzistence
-     Při použití neštípe, je příjemný, pleť po něm nepne a je zmatněná
-     Krásně odstraní make-up, ale i přesto po něm vždy použiji ještě micelárku.
-     Gel mám ve vzorečku, vydržel mi na 5 použití a už si šetřím peníze na celé balení.


Sébium AKN
     Co píší výrobci: Pomáhá předcházet vzniku akné. První přípravek upravující kvalitu a složení kožního mazu. Pleť zůstane po aplikaci hladká a jemná. Nekomedogenní – neucpává póry.
    I když s akné takový problém nemám, občas se mi něco na pleti objeví. S AKN se ale objevují pupínky méně a když, tak rozhodně menší. Řekla bych, že i kožní maz se mi upravil, kvalitu a složení nepoznám ale rozhodně se mi pleť mastí míň než před tím. Navíc po aplikaci mám pleť krásně zmatněnou a to i několik hodin, což je vážně super.  Krém mám sice jen ve vzorečku, ale i ten mi vydržel 3 týdny, stačí ho jen opravdu málo. Jak mi vzoreček dojde rozhodně si koupím celé 30 ml balení.



+ Ziaja – Enzymatický peeling
     Nemám ráda peelingy, mám vždy pocit, že jsou na pleť moc drastické, navíc mám různé začervenání na pleti a nechci ji dráždit. Dříve jsem používala Garnier pure peeling ale po použití jsem vždy byla červená jako rajče a pleť strašně pnula. Proto když jsem objevila tenhle peeling , byla to pro mě jasná volba. A vůbec toho nelituju!
     Peeling má světlounce modrou barvu a naprosto úžasnou vůni, zamilovala jsem se do ní .
     Na pleť ho používám 2x týdně po 15 minutách, konzistence je krémová, neštípe, nepálí, po použití je pleť jak dětská prdýlka, co víc si přát =)

8 komentářů:

  1. Tuhle zelenou řadu také používám (jak gel, micelárku, tak hydra krém) a jsem moc spokojená. Ještě teď cca poslední 2 týdny mám nově pore refiner a z toho jsem úplně nejvíc nadšená (brzo budu dělat taky recenzi) :)) Jinak ten AKN mě vůbec nesedl celkem mě štípal hlavně u obočí (trošku divný, ale je to tak) nebyl mi prostě příjemný ...
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Mě spíš tenhle článěk na*ere, rpotže Biodermy je všude plno. Ok, ale tak to líp načauju, ne? Ne, jen blbá ovce muí psát o Biodermě, když je na každým druhým blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím co máš za problém, nevšimla jsem si, že by teď bylo Biodermy všude plno (asi je to tím, že opravdu nemám čas číst si ostatní blogy). A jedna skvělá rada - když máš s takovými příspěvky problém, tak je nečti a ani nekomentuj. Díky

      Vymazat
    2. Mně teda tenhle článek pomohl protože tyhle přípravky o Biodermě jsem viděla tak maximálně jednou. Mně se článek a líbil a už vím co si koupim za krém protože recenzi na něj jsem ještě neviděla.

      Vymazat
  3. zelenou micelárku mám taky ráda a enzymatický peeling též, krásně mi voní! :)

    OdpovědětVymazat
  4. S Biodermou (i touto řadou) jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. a to sébium AKN je jen na lokální použití, nebo celý obličej? :) jinak fajn článek, půjdu se asi poptat po vzorečkách.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!