úterý 12. června 2012

Green Line čistící prostředky+Balea balzám


 Dnešní recenze bude o pár produktech, které jsem si nedávno pořídila. V mém bydlišti v Ostravě jsem neměla odličovač očí, který já celkem potřebuji, proto jsem vyšla lovit do OC Karolina, kde jsem v DM drogérii sehnala tohle duo, které stálo 161 Kč. Řekla jsem si, že ho vyzkouším. Takže - odličovač očí splňuje svou funkci, jemně odlíčí oči a neštípe. Čistící pěna je skvělá pro lenivky, které se nechtějí zdlouhave odmalovávat (nebo po velké párty je to skvělá věc). Na navlhčený obličej si nanesete trošku pěny, která se na obličeji změní v jakousi pleťovou vodu. Odlíčí všechen make-up. Docela jsem se divila, že je vcelku kvalitní, nečekala jsem to od něj. Značku Green Line vůbec neznám, a přiznám se, že jsem ji v drogérii viděla poprvé. Rozhodně mohu doporučit.
A balzám na rty od Balei již jeden mám, ten melounový. A jelikož miluju maliny, chtěla jsem vyzkoušet i ten malinový. Upřímně, připadá mi, že ten melounový je lepší. Tenhle malinový jinak nehydratuje, jen vám lehce zamastí pusu. Takže nijak nedoporučuji.

8 komentářů:

  1. tu čistící pěnu bych ráda vyzkoušela, protože patřím mezi lenivce, co se nechtějí zdlouhavě odličovat :D :) moc pěkná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Greenline už jsem v DM zahlédla... ale nikdy jsem nesebrala odvahu tuhle řadu vyzkoušet. Ta čistící pěna zní ale slibně! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. od green line jsem měla dvoufázový odličovač a nebyl špatný,odlíčil pěkně, akorát mě olejové odličovače moc nevyhovují, vadí mi ta mastnota potom. Ten melounový balzámek mi taky přijde lepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super recenze! Právě, že jsem se taky na ně minule dívala v Karolíně a nevěděla jsem či zkusit nebo ne. :)

    http://lovelystuffbydasha.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Odličovač očí Greenline je super. POužívám ho už dlouho a teď se mi zdá, že má ještě o něco lepší složení.

    OdpovědětVymazat
  6. Kolem této značky jsem až doposud nevšímavě procházela. Nějak nebyl důvod to pro mě zkusit. Ale asi to bude chtít zkusit :)
    A malinový balzám právě také testuji, ale zatím jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám teda ten malinový hodně ráda, na suché rty je to pecka a ta vůně je mi hodně příjemná, ale to už je individuální

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám tento odličovač doma také, párkrát sem se s ním odlíčila a ted leží nepoužívaný v koupelně. Příjde mi strašně mastný.:)))

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!