pondělí 25. června 2012

Dermacol Matt Control Make-up

No, z téhle krásky mám celkem rozporuplné pocity. Makeupy od Dermacolu shledávám jako kvalitní, za celkem nízkou cenu. Třeba moje babička nikdy nevypustila z pusy slovo „make-up“, vždycky jen „dermacol“. Dermacol je totiž značka s tradicí, a většinu jejich výrobků jsem si opravdu zamilovala (miluju make-up Long Stay Caviar).
Každopádně opět jsem nahlížela do kosmetických kufříků mé maminky a co to oko nevidí. Dermacol! Jejich celkem nový makeup, který jsem chtěla vyzkoušet. A dokonce i v nejsvětlejším odstínů (moje maminka má o kapku tmavší obličej než já, proto si kupuje druhý nejsvětlejší). No hold, zaradovala jsem se, že mám zase co zkoušet. A tak jsem zkoušela.
První dojem byl – bože, ten odstín není nic pro mě! No jo, jak můžete vidět na obrázku níže, odstín 1 pale (nejsvětlejší) zas úplně extra světlý není. No co, to přežiju, jdeme dále. Divně páchne. Nemůžu si pomoct, ale měla jsem pocit, že do něj někdo nalil trochu jaru na nádobí. To jsem taky překousla a nanesla trochu make-upu na obličej. Krycí schopnost tak střední. Cílem tohoto makeupu je zajistit 18hod kontrolu lesku, snížit viditelnost pórů a pleť má vypadat bezchybně vyhlazeně a svěže.
Jo, můj obličej byl opravdu pár hodin zmatněn. Ale že by to zmatnění vydrželo 18 hodin? To fakt ne,když už po 6 hodinách jsem se leskla jak čerstvě naleštěná pleška. Snížená viditelnost pórů? Taky nic moc, leda že bych měla já sama sníženou viditelnost, a viděla špatně. Póry vypadaly pořád stejně velké, ba obrovské. A co se týče bezchybnosti a vyhlazenosti pleti, už se raději nevyjadřuji.
Rozhodně nic extra pro mě. Raději zůstanu u svého Long Stay Caviaru, Coveru a tónovacího krému. Dermacol mám za tyto výrobky velmi ráda, a s jedním nezrovnamocpovedeným makeupem si nebudu svou lásku k této značce kazit.
Co vy? Zkoušely jste ho? Milujete/nenávidíte ho? Máte stejné pocity jako já?


11 komentářů:

  1. Já ho měla naštěstí jen ve vzorečku a po 5 min na obličeji šel dolů a vzoreček do koše, ten puch jsem nemohla vydržet, takže jak matuje či nematuje jsem ani nestihla zjistit ... ten se Dermacolu vážně nepovedl =/

    OdpovědětVymazat
  2. myslim ze se ma pouzivat jen s bazi mat control aby mel ten spravny ucinek

    OdpovědětVymazat
  3. Moje babička je v tomhle úplně stejná :D S výrobky od Dermacolu jsem velmi spokojená. Nyní zkouším Acnecover, jelikož přes léto je má pleť strašná a zatím mi vyhovuje. Ostatní makeupy mi taky vyhovovaly, ale Matt control jsem nezkoušela a po tvé recenzi asi ani nevyzkouším :) měj se hezky :)
    Nika

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle make up také používám a jsem s ním spokojená.
    http://lencin-blog-o-vsem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. A já jsem zrovna na ty póry háklivá, nenávidím když mi make up ucpává póry a nebo mi je rovnou zvýrazňuje, škoda tenhle pro mě nebude :(

    OdpovědětVymazat
  6. Já ho mám moc ráda, odstín vypadá na pohled blbě, to je pravda, ale na pleti je v pohodě.Mě vyhlazuje, drží a pudr nepoužívám. S pórama si podle mě neporadí žádnej makeup uplně, stejně tak jako s leskem v t-zóně po celym dni, to je prostě utopie.

    OdpovědětVymazat
  7. Já tento make-up mám, i ve stejném odstínu a jsem teda naprosto spokojená.

    OdpovědětVymazat
  8. Já tenhle makeup měla ve vzorku, ale jak už to tak bývá, šíleně tmavý odstín, takže jsem se nalíčila, lekla, odlíčila, a tím to pro mě končí :D.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento makeup mám, a nemám snim problém a ani mi nesmrdí..každý sme iní :)

    OdpovědětVymazat
  10. měla jsem s dermacolem jen jednu zkušenost - s tonojícím krémem - a nevyhovala mi ani konzistence, ani vůni, ani odstín, takže už jsem se ke značce nikdy nevrátila a držím se svého rimmelu... :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vyskúšala som vzorku, no odtieň bol na mňa príliš tmavý, ale vôňa mi pripadala celkom v poriadku. :) No, kedže je mojím favoritom Bourjois Healthy Mix Serum + púder rovnakej značky, Dermacol musel ísť právom do úzadia, ako dobrý make-up, no nie lepší ako môj obľúbenec. :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!